#holiday

135.9M images
Snakes are more common than lizards around the world, and yet New Zealand is home to several species of lizard and not a single snake. Since snakes have neither evolved nor been deposited on the islands of New Zealand, their appearance would be a threat to other local wildlife, and so they are vigorously repelled.

Dont forget to follow us-- @mturist_app 
#turist #newzealand #travel #travelagents  #amazingfacts #didyouknow #trending #holiday #holidayseason #mturist #indiatourpackages #newzealandtrip

Snakes are more common than lizards around the world, and yet New Zealand is home to several species of lizard and not a single snake. Since snakes have neither evolved nor been deposited on the islands of New Zealand, their appearance would be a threat to other local wildlife, and so they are vigorously repelled. Dont forget to follow us-- @mturist_app #turist #newzealand #travel #travelagents #amazingfacts #didyouknow #trending #holiday #holidayseason #mturist #indiatourpackages #newzealandtrip

Wait for me...Don't leave me..😅
.
.
#bogor #botanicalgardens #indonesia #traveller #wondefullindonesia #holiday

Wait for me...Don't leave me..😅 . . #bogor #botanicalgardens #indonesia #traveller #wondefullindonesia #holiday

-Dua insan-
.
Dua insan manusia
Tak bersatu rasanya ada yang kurang
Jika bersatu ku tak kuasa menahan tawa
Oh sungguh mereka so funny! .
.
(Ini hanya salah satu video yang menghibur, masih ada beberapa video lainnya yg menghibur di gallery hp ini🤣)
.
.
#diarynana #jalanjalanbego
#holiday

-Dua insan- . Dua insan manusia Tak bersatu rasanya ada yang kurang Jika bersatu ku tak kuasa menahan tawa Oh sungguh mereka so funny! . . (Ini hanya salah satu video yang menghibur, masih ada beberapa video lainnya yg menghibur di gallery hp ini🤣) . . #diarynana #jalanjalanbego #holiday

Alhamdulilah menjadi.. keluar hingus berbuih2 mcm belon 😅😅😅yg mana anak kena selsema tu baik korang try cara nie, bwang putih bakar+mnyak zaitun@biasa.. lenyek2, sapu kat dada belakang dan betis bby, pastu yg air tu.. bubuh air panas biar brsap+bwang putih 7@8 ulas(pg/ptg lpas mndi)biar mcm gmbar👇👇biar menangis pun takper jgn angkat.. Insyallah menjadi, esok pg buat lain smpai lega yer syg.. Sumber: Noor Haslizawati

Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘

#resepisedap #resepi #rasa #menu #instaartist #insta #instagram #dessert #breakfast #teabreak #lunch #dinner #supper #sedap #intermittentfasting #makeupartist #blousemurah #tudung #love #ceritamakan #petua #cantik #kurus #kakijalan #cutie #holiday #positivequotes #vibes #tudung

Alhamdulilah menjadi.. keluar hingus berbuih2 mcm belon 😅😅😅yg mana anak kena selsema tu baik korang try cara nie, bwang putih bakar+mnyak zaitun@biasa.. lenyek2, sapu kat dada belakang dan betis bby, pastu yg air tu.. bubuh air panas biar brsap+bwang putih 7@8 ulas(pg/ptg lpas mndi)biar mcm gmbar👇👇biar menangis pun takper jgn angkat.. Insyallah menjadi, esok pg buat lain smpai lega yer syg.. Sumber: Noor Haslizawati Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘 #resepisedap #resepi #rasa #menu #instaartist #insta #instagram #dessert #breakfast #teabreak #lunch #dinner #supper #sedap #intermittentfasting #makeupartist #blousemurah #tudung #love #ceritamakan #petua #cantik #kurus #kakijalan #cutie #holiday #positivequotes #vibes #tudung

Although it is a tomb, this place is supposed to resemble the palace. 
#hue #vietnam

Although it is a tomb, this place is supposed to resemble the palace. #hue #vietnam

#Repost @achmdfhrji
• • • • •
Holla voyageurs 😍😍
Mau foto kerennya di repost di ig nya devoyage ? 😍 seperti foto kaka hits ini @achmdfhrji .Keren banget ya 😍. Kalian bisa posting photo keren kalian dengan hastag #devoyagebogor juga follow akun @devoyagebogor.
Yuukkk foto terbaik dan terpilih akan kami repost ya😉

Terima kasih kaka sudah berkunjung 😍😍 dan photonya repost😊 
Yukkks liburan ke DEVOYAGE BOGOR 😍😍
❤
❤
For more info/reservation please contact
0251 8200444 / 081930090067 (WA)
.
#devoyagebogor #rumahairbogor #deresto #western #resto #rumahmakan #sundanese #foodies #liburan #keluargaceria #keluargaindonesia #holiday #selfie #foodies #fotografi #wisatakuliner #libursekolah #reposting

#Repost @achmdfhrji • • • • • Holla voyageurs 😍😍 Mau foto kerennya di repost di ig nya devoyage ? 😍 seperti foto kaka hits ini @achmdfhrji .Keren banget ya 😍. Kalian bisa posting photo keren kalian dengan hastag #devoyagebogor juga follow akun @devoyagebogor. Yuukkk foto terbaik dan terpilih akan kami repost ya😉 Terima kasih kaka sudah berkunjung 😍😍 dan photonya repost😊 Yukkks liburan ke DEVOYAGE BOGOR 😍😍 ❤ ❤ For more info/reservation please contact 0251 8200444 / 081930090067 (WA) . #devoyagebogor #rumahairbogor #deresto #western #resto #rumahmakan #sundanese #foodies #liburan #keluargaceria #keluargaindonesia #holiday #selfie #foodies #fotografi #wisatakuliner #libursekolah #reposting

Inquire now about Australia Day 2020 Accommodation in Port Stephens! 🏝☀️🇦🇺 Our properties are already filing up for Australia Day long weekend 2020, dont miss out! ☀️
For more information & bookings visit nelsonbayaccommodation.com.au ✨
#bookings #photooftheday #portstephens #nelsonbayaccommodation
#portstephens #holiday #holidayideas #views #waterviews #beach #nelsonbay #escape #getaway

Inquire now about Australia Day 2020 Accommodation in Port Stephens! 🏝☀️🇦🇺 Our properties are already filing up for Australia Day long weekend 2020, dont miss out! ☀️ For more information & bookings visit nelsonbayaccommodation.com.au ✨ #bookings #photooftheday #portstephens #nelsonbayaccommodation #portstephens #holiday #holidayideas #views #waterviews #beach #nelsonbay #escape #getaway

#switzerland #swiss #swiss19 #vacation #holiday #holidays #ทริปสวิสอีกนิดจะตกเครื่องล้าววว #zurich #zurich_switzerland #zurichswitzerland

#switzerland #swiss #swiss19 #vacation #holiday #holidays #ทริปสวิสอีกนิดจะตกเครื่องล้าววว #zurich #zurich_switzerland #zurichswitzerland

It’s better to spend lazy time with chilling at the beach

Located several kilometres away from Bali to the south-east coast consist of three islands named as Nusa Penida, Nusa Lembongan, Nusa Ceningan Island. Nusa Ceningan is the smallest one out of the three. Going here can be traveled by boat departed from Sanur, Bali or if you are currently at Lembongan, you can just use the bridge that connects these two islands
.
.
📷 Photo credit: @agirlwhoblooms
📍Location: Nusa Ceningan Island
.
•••••••••••••••••••••
.
Go FOLLOW @Bali.LIB
.
.
Tag your moment in #Bali and Beyond with @bali.lib or #BaliLib / #LifeInBali to allow us share your moment.
.
Enjoy your Traveling in Bali!
.
•••••••••••••••••••••
.
.
#DenpasarViral #ExploreBali #BaliIsland #Holiday #wonderfulindonesia #Balilife #Balitrip #Ubud #Sanur #KutaBeach #NusaPenida #Jimbaran #Canggu #Sunset

It’s better to spend lazy time with chilling at the beach Located several kilometres away from Bali to the south-east coast consist of three islands named as Nusa Penida, Nusa Lembongan, Nusa Ceningan Island. Nusa Ceningan is the smallest one out of the three. Going here can be traveled by boat departed from Sanur, Bali or if you are currently at Lembongan, you can just use the bridge that connects these two islands . . 📷 Photo credit: @agirlwhoblooms 📍Location: Nusa Ceningan Island . ••••••••••••••••••••• . Go FOLLOW @Bali.LIB . . Tag your moment in #Bali and Beyond with @bali.lib or #BaliLib / #LifeInBali to allow us share your moment. . Enjoy your Traveling in Bali! . ••••••••••••••••••••• . . #DenpasarViral #ExploreBali #BaliIsland #Holiday #wonderfulindonesia #Balilife #Balitrip #Ubud #Sanur #KutaBeach #NusaPenida #Jimbaran #Canggu #Sunset

TEMPAT KITA BERPIJAK

Saat ini sering kali kita mengagumi dan mendambakan untuk bisa mengunjungi kota lain. Misal kita selalu mengagumi kota tetangga yang memiliki bangunan besar dan tinggi yang pada akhirnya kita tidak melihat bahwa di tempat kita berpijak saat ini pun memiliki keindahan yang tak kalah bila di bandingkan dengan tempat lain, bahkan kita tidak menyadari bahwa tempat kita saat ini adalah tempat yang lebih baik dengan menyediakan alam yang selalu membuat kita merasa nyaman dan Bahagia, dan mungkin tak dimiliki oleh kota lainnya.

Tetaplah bangga dan selalu memberikan yang terbaik dimanapun kamu berpijak, karena tempat terbaik untuk pulang ada rumah sendiri tanpa harus membandingkannya.

Wanderlink akan menemani setiap perjalananmu, memberikan kenyamanan dan kemudahan yang selalu menjadi moment terbaik dan menyenangkan.

Segera kunjungi wanderlink.co dan masukkan email kamu, karna kami akan update info terbaru tentang wisata, tips & trik dan juga launching aplikasi-nya.
.
.
-------------------------------
Credit 📷 :  @noardian18 
Loc 🗺 : Kampung Terih, Nongsa - Batam
-------------------------------
.
.
#wanderlink #kemenpar #wonderfulindonesia #wonderfulbatam #visitbatam #batam #wonderfulkepri #BataMiliKita #batamilikita #christmasday #newyear2020 #holiday #exploreindonesia #jelajahbatam

TEMPAT KITA BERPIJAK Saat ini sering kali kita mengagumi dan mendambakan untuk bisa mengunjungi kota lain. Misal kita selalu mengagumi kota tetangga yang memiliki bangunan besar dan tinggi yang pada akhirnya kita tidak melihat bahwa di tempat kita berpijak saat ini pun memiliki keindahan yang tak kalah bila di bandingkan dengan tempat lain, bahkan kita tidak menyadari bahwa tempat kita saat ini adalah tempat yang lebih baik dengan menyediakan alam yang selalu membuat kita merasa nyaman dan Bahagia, dan mungkin tak dimiliki oleh kota lainnya. Tetaplah bangga dan selalu memberikan yang terbaik dimanapun kamu berpijak, karena tempat terbaik untuk pulang ada rumah sendiri tanpa harus membandingkannya. Wanderlink akan menemani setiap perjalananmu, memberikan kenyamanan dan kemudahan yang selalu menjadi moment terbaik dan menyenangkan. Segera kunjungi wanderlink.co dan masukkan email kamu, karna kami akan update info terbaru tentang wisata, tips & trik dan juga launching aplikasi-nya. . . ------------------------------- Credit 📷 : @noardian18 Loc 🗺 : Kampung Terih, Nongsa - Batam ------------------------------- . . #wanderlink #kemenpar #wonderfulindonesia #wonderfulbatam #visitbatam #batam #wonderfulkepri #BataMiliKita #batamilikita #christmasday #newyear2020 #holiday #exploreindonesia #jelajahbatam

🙅💞
there is no energy greater than the power of love.
once i finally embraced this concept,
i realized that the path to ascension
always begins with the heart,
and the color pink.
.
#eleynemarisharp
.
say #alhamdulillah 🙏🙏🙏
.
keep fight keep faith.. 👊👊👊
.
photo by @rizandho
november 10th, 2019
.
.
.
#instaday #instagood #instalike #instadaily #instanusantara #instanusantarasemarang #picoftheday #photooftheday #likeforlike #holiday #canon #photography #onfocus #bokeh #semarang #semarangindonesia #building #potrait #potraitphotography #lawangsewu #yohisoyoh #kai #silent #quote #fadetoblack #colourboration #pink

🙅💞 there is no energy greater than the power of love. once i finally embraced this concept, i realized that the path to ascension always begins with the heart, and the color pink. . #eleynemarisharp . say #alhamdulillah 🙏🙏🙏 . keep fight keep faith.. 👊👊👊 . photo by @rizandho november 10th, 2019 . . . #instaday #instagood #instalike #instadaily #instanusantara #instanusantarasemarang #picoftheday #photooftheday #likeforlike #holiday #canon #photography #onfocus #bokeh #semarang #semarangindonesia #building #potrait #potraitphotography #lawangsewu #yohisoyoh #kai #silent #quote #fadetoblack #colourboration #pink

Flaneren op de Champs-Élysées, de Eiffeltoren beklimmen of de imposante Sacre Coeur met eigen ogen bekijken?

Naar Parijs gaan kan in elk seizoen van het jaar! De stad is dichterbij dan je misschien denkt. Goed bereikbaar met de auto, bus of vliegtuig maar persoonlijk kan ik je de Thalys aanraden. 
Vanaf Rotterdam ben je al in 2,5 uur in deze bruisende wereldstad. Shoppen, cultuur snuiven of je eigen “avontuur” maken. Het kan allemaal in de stad van de liefde..... Martine van den Wijngaard - Personal Touch Travel 📞 0614368794
FB @martinepersonaltouchtravel

#parijs #paris #frankrijk #travel #vakantie #holiday #memories #herinneringen #holidaymemories #reizen #travel #citytrip #stedentrip #inspiration #inspiratie #pttmartine #utrecht #nederland #netherlands #leidscherijn #reizenopmaat #reizenopmaat #france #thalys

Flaneren op de Champs-Élysées, de Eiffeltoren beklimmen of de imposante Sacre Coeur met eigen ogen bekijken? Naar Parijs gaan kan in elk seizoen van het jaar! De stad is dichterbij dan je misschien denkt. Goed bereikbaar met de auto, bus of vliegtuig maar persoonlijk kan ik je de Thalys aanraden. Vanaf Rotterdam ben je al in 2,5 uur in deze bruisende wereldstad. Shoppen, cultuur snuiven of je eigen “avontuur” maken. Het kan allemaal in de stad van de liefde..... Martine van den Wijngaard - Personal Touch Travel 📞 0614368794 FB @martinepersonaltouchtravel #parijs #paris #frankrijk #travel #vakantie #holiday #memories #herinneringen #holidaymemories #reizen #travel #citytrip #stedentrip #inspiration #inspiratie #pttmartine #utrecht #nederland #netherlands #leidscherijn #reizenopmaat #reizenopmaat #france #thalys

Capek kerja, jalanan macet bikin penat?, kalau gitu kamu butuh liburan bro, sis!! Nikmati keindahan alam hutan pinus yang asri tenang nan menyegarkan pikiran hanya ada di Jogja!! Mau kesana?? Tinggal pakai PEGILAGI aja!!
Booking jauh hari, lebih mudah, praktis dan aman dengan Cashless Payment & Tombol Emergency Contact�
Hashtag :

#PegiLagi #Tour #Travel #Bali #Kintamani #Bedugul #Karangasem #Lovina #Singaraja #Amed #Denpasar #Kuta #NusaDua #Uluwatu #Ubud #TanahLot #Canggu #Sanur #Seminyak #Legian #Gilimanuk  #Indonesia #Jakarta #Yogyakarta #Yogya #Jogja  #WonderfullIndonesia
#PemanduPegi #Holiday

Capek kerja, jalanan macet bikin penat?, kalau gitu kamu butuh liburan bro, sis!! Nikmati keindahan alam hutan pinus yang asri tenang nan menyegarkan pikiran hanya ada di Jogja!! Mau kesana?? Tinggal pakai PEGILAGI aja!! Booking jauh hari, lebih mudah, praktis dan aman dengan Cashless Payment & Tombol Emergency Contact� Hashtag : #PegiLagi #Tour #Travel #Bali #Kintamani #Bedugul #Karangasem #Lovina #Singaraja #Amed #Denpasar #Kuta #NusaDua #Uluwatu #Ubud #TanahLot #Canggu #Sanur #Seminyak #Legian #Gilimanuk #Indonesia #Jakarta #Yogyakarta #Yogya #Jogja #WonderfullIndonesia #PemanduPegi #Holiday

Klid,pohoda,nikde nikdo☀️🌴#srilanka #wadduwa #clivegarden #holiday #sun #sea #palmtrees #beach

Klid,pohoda,nikde nikdo☀️🌴#srilanka #wadduwa #clivegarden #holiday #sun #sea #palmtrees #beach

It’s better to spend lazy time with chilling at the beach

Located several kilometres away from Bali to the south-east coast consist of three islands named as Nusa Penida, Nusa Lembongan, Nusa Ceningan Island. Nusa Ceningan is the smallest one out of the three. Going here can be traveled by boat departed from Sanur, Bali or if you are currently at Lembongan, you can just use the bridge that connects these two islands
.
.
📷 Photo credit: @agirlwhoblooms
📍Location: Nusa Ceningan Island
.
•••••••••••••••••••••
.
Go FOLLOW @Bali.LIB
.
.
Tag your moment in #Bali and Beyond with @bali.lib or #BaliLib / #LifeInBali to allow us share your moment.
.
Enjoy your Traveling in Bali!
.
•••••••••••••••••••••
.
.
#DenpasarViral #ExploreBali #BaliIsland #Holiday #wonderfulindonesia #Balilife #Balitrip #Ubud #Sanur #KutaBeach #NusaPenida #Jimbaran #Canggu #Sunset

It’s better to spend lazy time with chilling at the beach Located several kilometres away from Bali to the south-east coast consist of three islands named as Nusa Penida, Nusa Lembongan, Nusa Ceningan Island. Nusa Ceningan is the smallest one out of the three. Going here can be traveled by boat departed from Sanur, Bali or if you are currently at Lembongan, you can just use the bridge that connects these two islands . . 📷 Photo credit: @agirlwhoblooms 📍Location: Nusa Ceningan Island . ••••••••••••••••••••• . Go FOLLOW @Bali.LIB . . Tag your moment in #Bali and Beyond with @bali.lib or #BaliLib / #LifeInBali to allow us share your moment. . Enjoy your Traveling in Bali! . ••••••••••••••••••••• . . #DenpasarViral #ExploreBali #BaliIsland #Holiday #wonderfulindonesia #Balilife #Balitrip #Ubud #Sanur #KutaBeach #NusaPenida #Jimbaran #Canggu #Sunset

Tarikh Trip 2020 bersama kami Akudanistanbul 😍✈️
..
Nak travel ke Turki | Perth | Switzerland | Austria | Jerman | Itali | Bosnia | Yunnan | dan lain-lain? Jom tempah pakej bersama kami Akudanistanbul Travel & Tours Sdn.Bhd bagi tahun 2020!
..
TARIKH : MAY-SEPTEMBER☀️
UNTUK MAKLUMAN BERSAMA ❤️
Tuan/Puan boleh merujuk mana-mana konsultan kami bagi mendapatkan sebarang info mengenai kekosongan
trip Akudanistanbul bagi tarikh 2020:
..
KONSULTAN ADI ✈️
+601157711259 (Hanie)
+60186620499 (Anis)
+60172691741 (Khuzairi)
+905524354085 (Adneen)
+60183838229 (Nurul)
+60108713580 (Hanis)
+60129118119 (Aziz)
* Boleh rujuk mana-mana konsultan kami bagi mendapatkan info trip mana yang masih ada kekosongan
..
Untuk butiran pakej boleh layari website kami, www.akudanistanbul.com ataupun pertanyaan lanjut hubungi 0355243675 📞 dan Team Akudanistanbul hanya beroperasi dari 9:30-5:00 petang setiap Isnin - Jumaat sahaja, harap maklum 🙏🏻
..
#travel #adventure #turkey #akudanistanbul #explore
#tour #holiday #private #discover #europe #vacation #shortvacay

Tarikh Trip 2020 bersama kami Akudanistanbul 😍✈️ .. Nak travel ke Turki | Perth | Switzerland | Austria | Jerman | Itali | Bosnia | Yunnan | dan lain-lain? Jom tempah pakej bersama kami Akudanistanbul Travel & Tours Sdn.Bhd bagi tahun 2020! .. TARIKH : MAY-SEPTEMBER☀️ UNTUK MAKLUMAN BERSAMA ❤️ Tuan/Puan boleh merujuk mana-mana konsultan kami bagi mendapatkan sebarang info mengenai kekosongan trip Akudanistanbul bagi tarikh 2020: .. KONSULTAN ADI ✈️ +601157711259 (Hanie) +60186620499 (Anis) +60172691741 (Khuzairi) +905524354085 (Adneen) +60183838229 (Nurul) +60108713580 (Hanis) +60129118119 (Aziz) * Boleh rujuk mana-mana konsultan kami bagi mendapatkan info trip mana yang masih ada kekosongan .. Untuk butiran pakej boleh layari website kami, www.akudanistanbul.com ataupun pertanyaan lanjut hubungi 0355243675 📞 dan Team Akudanistanbul hanya beroperasi dari 9:30-5:00 petang setiap Isnin - Jumaat sahaja, harap maklum 🙏🏻 .. #travel #adventure #turkey #akudanistanbul #explore #tour #holiday #private #discover #europe #vacation #shortvacay

Fancy a sunrise or sunset dip? Well lucky for you, your private pool is heated over summer to ensure you can swim whenever you fancy ☀️✨🌙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
___ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#wenderholmretreat #travel #vacation #holiday #traveling #tourism #explore #adventure #travelphoto #wanderlust #traveldiaries #luxurytraveller #pool #photooftheday #instatravel #instagood #instadaily #travelgram #igdaily #newzealand #travelnz #travelnewzealand #wanderlustnz #nztravel #visitnz #visitnewzealand #destinationnz #PureNz #nzmustdo #discoverauckland

Fancy a sunrise or sunset dip? Well lucky for you, your private pool is heated over summer to ensure you can swim whenever you fancy ☀️✨🌙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ___ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #wenderholmretreat #travel #vacation #holiday #traveling #tourism #explore #adventure #travelphoto #wanderlust #traveldiaries #luxurytraveller #pool #photooftheday #instatravel #instagood #instadaily #travelgram #igdaily #newzealand #travelnz #travelnewzealand #wanderlustnz #nztravel #visitnz #visitnewzealand #destinationnz #PureNz #nzmustdo #discoverauckland

Journey is begin when you believe there's something new awaits...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wishing you all enjoy your trip and holiday!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Share your wonderful moments with us @sleepinggajah #wapadiume 💚☀️ Reserve table:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
reservation@wapadiumesidemen.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lets keep Bali clean and peaceful 🌾🌴🍃🌿💚 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#シデメン⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#バリ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#بالي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#Бали ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#발리 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotelgoals #여행 #데일리룩 #Sidemen #wonderful_places #nomnom #travelerschoice #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #bali #Paradise #restaurant #vacation #honeymoon #holiday #trip #pesonaindonesia #sidemen #karangasemthespiritofbali #foodlover #foodhunter #sleepinggajah

Journey is begin when you believe there's something new awaits...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wishing you all enjoy your trip and holiday!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Share your wonderful moments with us @sleepinggajah #wapadiume 💚☀️ Reserve table:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ reservation@wapadiumesidemen.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lets keep Bali clean and peaceful 🌾🌴🍃🌿💚 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #シデメン⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #バリ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #بالي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Бали ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #발리 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hotelgoals #여행 #데일리룩 #Sidemen #wonderful_places #nomnom #travelerschoice #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #bali #Paradise #restaurant #vacation #honeymoon #holiday #trip #pesonaindonesia #sidemen #karangasemthespiritofbali #foodlover #foodhunter #sleepinggajah

Mama and her boys! 👩🏻👦🏻👶🏻
•
•
Life can be tough but let us always be each other’s pillars and conquer all that come our way! Growing up and growing old together. 👩‍👦‍👦❤️
#feelings #thoughts #mood #growingup #growingold #motherandsons #motherhood #family #boys #children #love #blessed #thankful #asian #chinese #enjoy #goodtimes #happy #igsg #sgig #igers #instapic #instamood #instashot #latergram #poseforthecamera #throwback #japan #holiday #together

Mama and her boys! 👩🏻👦🏻👶🏻 • • Life can be tough but let us always be each other’s pillars and conquer all that come our way! Growing up and growing old together. 👩‍👦‍👦❤️ #feelings #thoughts #mood #growingup #growingold #motherandsons #motherhood #family #boys #children #love #blessed #thankful #asian #chinese #enjoy #goodtimes #happy #igsg #sgig #igers #instapic #instamood #instashot #latergram #poseforthecamera #throwback #japan #holiday #together

👀 Tiger Kingdom isn't only building new enclosures for our mature tigers at our site in Mae Taeng, Chiang Mai, we are also doing our utmost to improve the existing enclosures to ensure that our big cats have elements to climb on, hide under, sniff and scratch. 🐯 Take a look at our latest edition made from 100% sustainable reclaimed wood! ✌️🌎 Connect with us!
💻Website: www.tigerkingdom.com
👍 Facebook: TigerKingdomPhuket
📷 Instagram: TigerKingdom_Phuket
🐦Twitter: @TigerKingdom_TH
🎥YouTube: Tiger Kingdom Thailand

#TigerKingdom #Caturday #TigerTuesday #CatLovers #Tiger #ThingsToDoInPhuket #Phuket #Thailand #Holiday #Cats #ThingsToDoInThailand #BigCats #CuteCats #AnimalPictures #CuteAnimals #BabyAnimals #TigerCubs #Tigers #Cute #OnceInALifeTime #BucketList #Thrill #Adrenaline #AnimalEncounter
​

👀 Tiger Kingdom isn't only building new enclosures for our mature tigers at our site in Mae Taeng, Chiang Mai, we are also doing our utmost to improve the existing enclosures to ensure that our big cats have elements to climb on, hide under, sniff and scratch. 🐯 Take a look at our latest edition made from 100% sustainable reclaimed wood! ✌️🌎 Connect with us! 💻Website: www.tigerkingdom.com 👍 Facebook: TigerKingdomPhuket 📷 Instagram: TigerKingdom_Phuket 🐦Twitter: @TigerKingdom_TH 🎥YouTube: Tiger Kingdom Thailand #TigerKingdom #Caturday #TigerTuesday #CatLovers #Tiger #ThingsToDoInPhuket #Phuket #Thailand #Holiday #Cats #ThingsToDoInThailand #BigCats #CuteCats #AnimalPictures #CuteAnimals #BabyAnimals #TigerCubs #Tigers #Cute #OnceInALifeTime #BucketList #Thrill #Adrenaline #AnimalEncounter ​

👀 Tiger Kingdom isn't only building new enclosures at our site in Mae Taeng, Chiang Mai, we are also doing our utmost to improve the existing enclosures to ensure that our big cats have elements to climb on, hide under, sniff and scratch. 🐯 Take a look at our latest edition made from 100% sustainable reclaimed wood! ✌️🌎 Connect with us!
💻 Website: www.tigerkingdom.com
👍Facebook: TigerKingdomMaeRimChiangMai
📷Instagram: TigerKingdom_ChiangMai
🐦Twitter: @TigerKingdom_TH
🎥YouTube: Tiger Kingdom Thailand

#RoaringForward #TigerTuesday #Caturday #Tigers #TigerKingdom #CatLovers #Tiger #ThingsToDoInChiangMai #ChiangMai #Thailand #Holiday #ThingsToDoInThailand #BigCats #CuteCats #AnimalPictures #CuteAnimals #BabyAnimals #TigerCubs #Thrill #Adrenaline #OnceInALifetime #BucketList #TigerTrail #KeeperForADay #Conservation #MaeRim #MaeTaeng #AnimalEncounter #KeeperForADay
​

👀 Tiger Kingdom isn't only building new enclosures at our site in Mae Taeng, Chiang Mai, we are also doing our utmost to improve the existing enclosures to ensure that our big cats have elements to climb on, hide under, sniff and scratch. 🐯 Take a look at our latest edition made from 100% sustainable reclaimed wood! ✌️🌎 Connect with us! 💻 Website: www.tigerkingdom.com 👍Facebook: TigerKingdomMaeRimChiangMai 📷Instagram: TigerKingdom_ChiangMai 🐦Twitter: @TigerKingdom_TH 🎥YouTube: Tiger Kingdom Thailand #RoaringForward #TigerTuesday #Caturday #Tigers #TigerKingdom #CatLovers #Tiger #ThingsToDoInChiangMai #ChiangMai #Thailand #Holiday #ThingsToDoInThailand #BigCats #CuteCats #AnimalPictures #CuteAnimals #BabyAnimals #TigerCubs #Thrill #Adrenaline #OnceInALifetime #BucketList #TigerTrail #KeeperForADay #Conservation #MaeRim #MaeTaeng #AnimalEncounter #KeeperForADay ​

Happy Golf is good Golf.
Enjoy the game.

Enjoy the Golf and sunset @newkutagolf to Get Special Price by through booking @k_conciergebali

Hey, Need 4G SIM Card?! We are K-Concierge,
Provides 4G BALI SIM Card registered, includes GB, Calls and SMS packages.
SIM CARD coming with, free Travel Assistant 12/7 from 8 am till 8 pm, Claim and Enjoying the Discounts at 100++ top places of Restaurant, Spa, Shopping, and Night Clubs in Bali. 
Please check it out for booking! 
www.mythingstodoinbali.com
Email : kibarer.concierge@gmail.com 
Page on FB : Kibarer Concierge
Phone : +6285937001223

Happy Golf is good Golf. Enjoy the game. Enjoy the Golf and sunset @newkutagolf to Get Special Price by through booking @k_conciergebali Hey, Need 4G SIM Card?! We are K-Concierge, Provides 4G BALI SIM Card registered, includes GB, Calls and SMS packages. SIM CARD coming with, free Travel Assistant 12/7 from 8 am till 8 pm, Claim and Enjoying the Discounts at 100++ top places of Restaurant, Spa, Shopping, and Night Clubs in Bali. Please check it out for booking! www.mythingstodoinbali.com Email : [email protected] Page on FB : Kibarer Concierge Phone : +6285937001223

Berani jumpa dan bercengkrama dengan Hiu Paus Raksasa? Cuma di Botobarani, Gorontalo kamu bisa mudah melakukannya. Take a deep breath, and start snorkling!

#Explou #TourandTravel #AroundTheWorld #Indonesia #PesonaIndonesia #WonderfulIndonesia #Botobarani #Gorontalo #Traveling #Trip #Destination #Tour #Holiday #Vacation

Berani jumpa dan bercengkrama dengan Hiu Paus Raksasa? Cuma di Botobarani, Gorontalo kamu bisa mudah melakukannya. Take a deep breath, and start snorkling! #Explou #TourandTravel #AroundTheWorld #Indonesia #PesonaIndonesia #WonderfulIndonesia #Botobarani #Gorontalo #Traveling #Trip #Destination #Tour #Holiday #Vacation

#switzerland #swiss #swiss19 #vacation #holiday #holidays #ทริปสวิสอีกนิดจะตกเครื่องล้าววว #zurich #zurich_switzerland #zurichswitzerland

#switzerland #swiss #swiss19 #vacation #holiday #holidays #ทริปสวิสอีกนิดจะตกเครื่องล้าววว #zurich #zurich_switzerland #zurichswitzerland

Afternoon sun ☀️ at the lagoon.  #beach #summer #photography #holiday #happy

Afternoon sun ☀️ at the lagoon. #beach #summer #photography #holiday #happy

Celebrate your year-end festive stay in style!⁠
⁠
Sip on champagne in our Club Deluxe Room, whilst enjoying Club Benefits and other rewarding perks, warm and unique experience to welcome 2020.⁠
⁠
Book here>> bit.ly/ChristmasandNewYearRoomOfferHJP⁠
⁠
#MagicalatJenPenang #Christmas #HotelJenPenangbyShangriLa #stay #HotelDeals #vacation #christmas #festiveseason #christmasiscoming #ChristmasatJen #holiday #staycation #penang #georgetown #visitpenang #malaysia #holidayinmalaysia

Celebrate your year-end festive stay in style!⁠ ⁠ Sip on champagne in our Club Deluxe Room, whilst enjoying Club Benefits and other rewarding perks, warm and unique experience to welcome 2020.⁠ ⁠ Book here>> bit.ly/ChristmasandNewYearRoomOfferHJP⁠ ⁠ #MagicalatJenPenang #Christmas #HotelJenPenangbyShangriLa #stay #HotelDeals #vacation #christmas #festiveseason #christmasiscoming #ChristmasatJen #holiday #staycation #penang #georgetown #visitpenang #malaysia #holidayinmalaysia

Have a little Daredevil in you? 😈🤘⠀
.⠀
Then check out the highest outdoor sky deck in the Western Hemisphere! 🌁officially set an opening for March 2020! 🗓️ ⠀
.⠀
It's opening is set for March 2020! This attraction has 360 degree views with unique vantage points 100 stories above the city! 😲⠀
.⠀
For more info see the link in bio @NYbucketlist !

Have a little Daredevil in you? 😈🤘⠀ .⠀ Then check out the highest outdoor sky deck in the Western Hemisphere! 🌁officially set an opening for March 2020! 🗓️ ⠀ .⠀ It's opening is set for March 2020! This attraction has 360 degree views with unique vantage points 100 stories above the city! 😲⠀ .⠀ For more info see the link in bio @NYbucketlist !

A place not only made to fill your hungry belly but also indulge in a visual odyssey. It is The Brae at Infinity Resort and Spa. Not only do we offer a wide variety of international cuisine, but the architectural and structural design will definitely leave you breathless. Indeed a sight to behold in the middle of nature. Here at Infinity we can feed your body as well as your soul.

#InfinityResortandSpa #TheBrae #PuertoGalera #InfinityandBeyond
📷 Racel Bacong Agasang • • 📍 #travel #travelling #vacation #visiting #traveler #instatravel #Philippines #wanderlust #trip #holiday #photooftheday #family #OrientalMindoro #beach #Resort #hotels #pool #lifestyle #luxury #Foodie #travelgoals #Asia #Promos #swimming #Family

A place not only made to fill your hungry belly but also indulge in a visual odyssey. It is The Brae at Infinity Resort and Spa. Not only do we offer a wide variety of international cuisine, but the architectural and structural design will definitely leave you breathless. Indeed a sight to behold in the middle of nature. Here at Infinity we can feed your body as well as your soul. #InfinityResortandSpa #TheBrae #PuertoGalera #InfinityandBeyond 📷 Racel Bacong Agasang • • 📍 #travel #travelling #vacation #visiting #traveler #instatravel #Philippines #wanderlust #trip #holiday #photooftheday #family #OrientalMindoro #beach #Resort #hotels #pool #lifestyle #luxury #Foodie #travelgoals #Asia #Promos #swimming #Family

.⠀
🔔 Follow @diamoamerica to get best #deals and #offers on #flight #travel and #hotel⠀
.⠀
♥ Like .⠀
📝 Comment .⠀
🔄 Share .⠀
=======================================⠀
Re-post is #appreciated .⠀
Add #DiamoUS on your photos to #getfeatured 📈⠀
=======================================⠀
.⠀
#Search and #Find best deals and offers on flight, travel and hotel at link in bio https://buff.ly/31zuOLE @diamoamerica!⠀
.⠀
.⠀
#holiday #holidays #holidayhome #HOLIDAYS2019 #romantic #sunset #nature #photography #sky #beach #landscape #love #sun #photooftheday #sunrise #sea #naturephotography #clouds #sunsets

.⠀ 🔔 Follow @diamoamerica to get best #deals and #offers on #flight #travel and #hotel⠀ .⠀ ♥ Like .⠀ 📝 Comment .⠀ 🔄 Share .⠀ =======================================⠀ Re-post is #appreciated .⠀ Add #DiamoUS on your photos to #getfeatured 📈⠀ =======================================⠀ .⠀ #Search and #Find best deals and offers on flight, travel and hotel at link in bio https://buff.ly/31zuOLE @diamoamerica!⠀ .⠀ .⠀ #holiday #holidays #holidayhome #HOLIDAYS2019 #romantic #sunset #nature #photography #sky #beach #landscape #love #sun #photooftheday #sunrise #sea #naturephotography #clouds #sunsets

ស្ដាប់បទចម្រៀងហូរទឹក 😂😂😂
.
.
.
#និយាយលេង #នៅម្នាក់ឯងក៏បាន
#phnompenh #cambodia #asian #travel #holiday #nature #places #photography #photographer #amazing #igerscambodia #beautifulcambodia #loveyourself #lovecambodia #igcambodia

ស្ដាប់បទចម្រៀងហូរទឹក 😂😂😂 . . . #និយាយលេង #នៅម្នាក់ឯងក៏បាន #phnompenh #cambodia #asian #travel #holiday #nature #places #photography #photographer #amazing #igerscambodia #beautifulcambodia #loveyourself #lovecambodia #igcambodia

Our feature coast: Cape Town’s Sunset Beach 😻

Our feature coast: Cape Town’s Sunset Beach 😻

🎄Holiday GIVEAWAY!🎄
◽️▫️▫️▫️◽️▫️◽️▫️◽️▫️◽️▫️
Show us your High Class Fades™️ And have a chance to Win a $70 Gift Card to The Cheesecake Factory!!!
And you can take a special someone out to a nice Holiday Dinner.
◽️▫️◽️▫️◽️▫️◽️▫️◽️◽️▫️◽️
👇Rules are Simple👇
______________________________
⭐️ Like 👍 this post
⭐️rag #HighClassFades with your Fade
⭐️@HighClassFades
⭐️ Follow if you haven’t already ⭐️ Tag as many friends in the comments ⭐️ Spread the joy , share this post in your stories and tag us so we can see your fresh fade . 👉WINNER will be given out Dec. 14👈 .
So you have enough time to post your fresh fades and tag your best friends.
#highclassfades #barbershop #salon #barber #stylist #barbershopconnect #hair #haircut #fade #shave #beard #taper #photo #instagram #abc7eyewitness #contest #giveaway #holiday #love #winner #like #follow #tag #freshfade

🎄Holiday GIVEAWAY!🎄 ◽️▫️▫️▫️◽️▫️◽️▫️◽️▫️◽️▫️ Show us your High Class Fades™️ And have a chance to Win a $70 Gift Card to The Cheesecake Factory!!! And you can take a special someone out to a nice Holiday Dinner. ◽️▫️◽️▫️◽️▫️◽️▫️◽️◽️▫️◽️ 👇Rules are Simple👇 ______________________________ ⭐️ Like 👍 this post ⭐️rag #HighClassFades with your Fade ⭐️@HighClassFades ⭐️ Follow if you haven’t already ⭐️ Tag as many friends in the comments ⭐️ Spread the joy , share this post in your stories and tag us so we can see your fresh fade . 👉WINNER will be given out Dec. 14👈 . So you have enough time to post your fresh fades and tag your best friends. #highclassfades #barbershop #salon #barber #stylist #barbershopconnect #hair #haircut #fade #shave #beard #taper #photo #instagram #abc7eyewitness #contest #giveaway #holiday #love #winner #like #follow #tag #freshfade

𝑫𝒆𝒇𝒊𝒏𝒊𝒕𝒆𝒍𝒚, 𝒂 𝒃𝒓𝒆𝒂𝒕𝒉𝒕𝒂𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆🌿 ~Tegalalang Rice Terrace | Ubud | Bali | Indonesia

#breathtaking #swing #riceterrace #nofilter #aroundtheworld #ignature #nature #wanderlust #landscapes #amazing #landscape  #onlygoodvibes #nofilter #instagood #vacation #holiday #travel #igtravel #travelblog #travelblogger #travelling #travelphotography #traveling #instatravel #travelgram  #travelingram #tegalalang #tegalalangriceterrace #bali #ubud #indonesia

𝑫𝒆𝒇𝒊𝒏𝒊𝒕𝒆𝒍𝒚, 𝒂 𝒃𝒓𝒆𝒂𝒕𝒉𝒕𝒂𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆🌿 ~Tegalalang Rice Terrace | Ubud | Bali | Indonesia #breathtaking #swing #riceterrace #nofilter #aroundtheworld #ignature #nature #wanderlust #landscapes #amazing #landscape #onlygoodvibes #nofilter #instagood #vacation #holiday #travel #igtravel #travelblog #travelblogger #travelling #travelphotography #traveling #instatravel #travelgram #travelingram #tegalalang #tegalalangriceterrace #bali #ubud #indonesia

Mensyukuri hari ini 😇 dan Mengikhlaskan yang telah berlalu 😍. .

DETAIL INFO DAN  RESERVATION TOUR SERVICES TRIP : 📲 Id line : wahyuwira28
☎ :  081384109470
📱 Whatsapp :  081384109470 📩  email : zulwahyuws@gmail.com

DM IG and INBOX FACEBOOK WAHYUWIRA TRIP .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pesonaindonesia #wonderfulindonesia #adventure #blogger #indonesia #traveladdict #travelphotography #holiday #exploreindonesia
#instaphoto #vscocam #wanderlust #followme #photo #picoftheday #explore #vacation #instalike #photooftheday #traveling #travelgram #amazing #instadaily #like4like #landscape #travelblogger #photography #awesome #instapic #bestoftheday

Mensyukuri hari ini 😇 dan Mengikhlaskan yang telah berlalu 😍. . DETAIL INFO DAN  RESERVATION TOUR SERVICES TRIP : 📲 Id line : wahyuwira28 ☎ :  081384109470 📱 Whatsapp :  081384109470 📩  email : [email protected] DM IG and INBOX FACEBOOK WAHYUWIRA TRIP . . . . . . . . . . . . . . . . . #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #adventure #blogger #indonesia #traveladdict #travelphotography #holiday #exploreindonesia #instaphoto #vscocam #wanderlust #followme #photo #picoftheday #explore #vacation #instalike #photooftheday #traveling #travelgram #amazing #instadaily #like4like #landscape #travelblogger #photography #awesome #instapic #bestoftheday

Next page