#makeuptutorial

24.7M images
Хайлайтер-сердце 🌟
__
Хайлайтер имеет высокое свечение, отлично распределяется на коже 😉
⠀
В 2-х оттенках:
💛 золото
🤍 белый (классика)
⠀
Добавит в твой макияж нужную изюминку 🥰
⠀
1 0 0 0 kzt
___
⠀
Сделай заказ одним нажатием 😎(ссылка на Wpp в шапке профиля)
⠀
О доставке 🚚, самовывозе 🏡 читай в актуальных стори
От 5000 тг дарим подарки 🎁
⠀
Будь самой неотразимой с @shineup.kz 🦋
⠀
.
⠀
.
#косметикаалматы #алматыкосметика #хайлайтер #хайлайтеры #хайлайтерсердечко #хайлайтералматы #makeuptutorial

Хайлайтер-сердце 🌟 __ Хайлайтер имеет высокое свечение, отлично распределяется на коже 😉 ⠀ В 2-х оттенках: 💛 золото 🤍 белый (классика) ⠀ Добавит в твой макияж нужную изюминку 🥰 ⠀ 1 0 0 0 kzt ___ ⠀ Сделай заказ одним нажатием 😎(ссылка на Wpp в шапке профиля) ⠀ О доставке 🚚, самовывозе 🏡 читай в актуальных стори От 5000 тг дарим подарки 🎁 ⠀ Будь самой неотразимой с @shineup.kz 🦋 ⠀ . ⠀ . #косметикаалматы #алматыкосметика #хайлайтер #хайлайтеры #хайлайтерсердечко #хайлайтералматы #makeuptutorial

Ready Stock ! NEW
ANTI BLACK Cream
By Skinest Clinic 👑
.
100% ORIGINAL
.
✅FDA: 10-1-6100010231
. ☄ ANTI BLACK dpt membantu kulit kita?
💕Memutihkan BOKONG HITAM, membasmi segala jenis bekas.
Memutihkan slengki GELAP & meratakan warna kulit
💕 Mengurangi selulit & stretch marks di paha / lengan / perut / bokong secara efektif
💕 Membasmi chicken skin (kulit ayam) di ketiak & slengki akibat terlalu banyak waxing / shaving
💕 Membuat kulit super halus / lembut.. Memutihkan & meratakan warna kulit di siku, lutut & sela2 yg hitam lainnya
💕 Menjaga keelastisan kulit yg dpt terganggu ketika kita menua
💕 Membasmi bekas luka
💕 Menunda penuaan di kulit ❤️Hasil tampak dalam 14-28 hari❤️ Order Now !! Wa : 08819276468
Gratis Ongkir ⤵
Shopee :
.
#antiblackcream #skinestclinic #glutalachel#sexyboom #glutalapunzel #glutafrozen#snowcapsule #frozensnowmask #glutainfinity#frozencollagen #infinityslim #kekinianbanget #international #frozencollagen #onlineshopownersbelike #onlineshopindonesia #onlineshopmakeup #olshopindonesia #olshopmakeup #trustedshop  #kekey #citrakirana #rezkyaditya # menujuhalal #nikitamirzanimawardi_17 #makeuptutorial #honne
#pemutihketiakmurah

Ready Stock ! NEW ANTI BLACK Cream By Skinest Clinic 👑 . 100% ORIGINAL . ✅FDA: 10-1-6100010231 . ☄ ANTI BLACK dpt membantu kulit kita? 💕Memutihkan BOKONG HITAM, membasmi segala jenis bekas. Memutihkan slengki GELAP & meratakan warna kulit 💕 Mengurangi selulit & stretch marks di paha / lengan / perut / bokong secara efektif 💕 Membasmi chicken skin (kulit ayam) di ketiak & slengki akibat terlalu banyak waxing / shaving 💕 Membuat kulit super halus / lembut.. Memutihkan & meratakan warna kulit di siku, lutut & sela2 yg hitam lainnya 💕 Menjaga keelastisan kulit yg dpt terganggu ketika kita menua 💕 Membasmi bekas luka 💕 Menunda penuaan di kulit ❤️Hasil tampak dalam 14-28 hari❤️ Order Now !! Wa : 08819276468 Gratis Ongkir ⤵ Shopee : . #antiblackcream #skinestclinic #glutalachel#sexyboom #glutalapunzel #glutafrozen#snowcapsule #frozensnowmask #glutainfinity#frozencollagen #infinityslim #kekinianbanget #international #frozencollagen #onlineshopownersbelike #onlineshopindonesia #onlineshopmakeup #olshopindonesia #olshopmakeup #trustedshop #kekey #citrakirana #rezkyaditya # menujuhalal #nikitamirzanimawardi_17 #makeuptutorial #honne #pemutihketiakmurah

•💜💙💚•
+1 videozinho com uma música bem animadinha🤪
Challenge lançado pra vocês:
#opaopachallenge

#makeuptutorial #makeupchallenge #makeuplover #makeupcolorida 
@jerrysmithoficial @wmmc @djpernambuco

•💜💙💚• +1 videozinho com uma música bem animadinha🤪 Challenge lançado pra vocês: #opaopachallenge #makeuptutorial #makeupchallenge #makeuplover #makeupcolorida @jerrysmithoficial @wmmc @djpernambuco

NHS Foundation 10ml RM29
.

Kelebihan Foundation NHS FOUNDATION . .
✔Full Coverage!
✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
✔ SPF50
✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat!
✔Tidak berminyakTahan selama 12 jam !
✔Tidak bercapuk
✔Tidak merekah
✔Senang di pakai
✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahiQ
✔Menutup lingkaran hitam bawah mata
✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Melembapkan kulit wajah
✔Merawat kulit kusam
✔Senang di pakai
✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik !
.

Ready Stock !! .
🚗COD area JB/ PASIR GUDANG
📮Postage seluruh malaysia RM8 .
.
.
#nhs #nhsfoundation #foundation #ctdk #makeup #makeuptutorial #makeuplife #nhsfoundationjb #nhsfoundationhq #foundationmurah #foundationviral #sobella #omgmascara #thenyut #thenyutjb #beauty #beautyblender #beautyblenderfoundation #foundationmakeup

NHS Foundation 10ml RM29 . Kelebihan Foundation NHS FOUNDATION . . ✔Full Coverage! ✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ✔ SPF50 ✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat! ✔Tidak berminyakTahan selama 12 jam ! ✔Tidak bercapuk ✔Tidak merekah ✔Senang di pakai ✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahiQ ✔Menutup lingkaran hitam bawah mata ✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Melembapkan kulit wajah ✔Merawat kulit kusam ✔Senang di pakai ✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik ! . Ready Stock !! . 🚗COD area JB/ PASIR GUDANG 📮Postage seluruh malaysia RM8 . . . #nhs #nhsfoundation #foundation #ctdk #makeup #makeuptutorial #makeuplife #nhsfoundationjb #nhsfoundationhq #foundationmurah #foundationviral #sobella #omgmascara #thenyut #thenyutjb #beauty #beautyblender #beautyblenderfoundation #foundationmakeup

Featuring navel queen👆.. ===================
💃
💃
💃
💃
In frame : 👰 @rachayitaray
Capture by : @sayandeepghoshphotography
💃
💃
💃
💃 .
.
.
.
==============!!=!!==========
Keep following us. 
Tag us in your picture to get features. ==============!!=!!========== .
.
.
.
#beauty #beautifulgirls #saree #eyelinertutorial #reddress #makeuptutorial #indianbeauty  #kolkatadaires #deepnavel #navelshoutout #redlipstick #hotness #hotnessoverload #indiangirls #kolkatafashionblogger #sexynavel #indianfashionblog #sexy #model_face #fitnessmotivation #photography #photoshootideas #curvy #navelpiercing #westernfashion #sexylook #westernwear  #modellife #beautycontest #photography

Featuring navel queen👆.. =================== 💃 💃 💃 💃 In frame : 👰 @rachayitaray Capture by : @sayandeepghoshphotography 💃 💃 💃 💃 . . . . ==============!!=!!========== Keep following us. Tag us in your picture to get features. ==============!!=!!========== . . . . #beauty #beautifulgirls #saree #eyelinertutorial #reddress #makeuptutorial #indianbeauty #kolkatadaires #deepnavel #navelshoutout #redlipstick #hotness #hotnessoverload #indiangirls #kolkatafashionblogger #sexynavel #indianfashionblog #sexy #model_face #fitnessmotivation #photography #photoshootideas #curvy #navelpiercing #westernfashion #sexylook #westernwear #modellife #beautycontest #photography

Ready Stock ! NEW
ANTI BLACK Cream
By Skinest Clinic 👑
.
100% ORIGINAL
.
✅FDA: 10-1-6100010231
. ☄ ANTI BLACK dpt membantu kulit kita?
💕Memutihkan BOKONG HITAM, membasmi segala jenis bekas.
Memutihkan slengki GELAP & meratakan warna kulit
💕 Mengurangi selulit & stretch marks di paha / lengan / perut / bokong secara efektif
💕 Membasmi chicken skin (kulit ayam) di ketiak & slengki akibat terlalu banyak waxing / shaving
💕 Membuat kulit super halus / lembut.. Memutihkan & meratakan warna kulit di siku, lutut & sela2 yg hitam lainnya
💕 Menjaga keelastisan kulit yg dpt terganggu ketika kita menua
💕 Membasmi bekas luka
💕 Menunda penuaan di kulit ❤️Hasil tampak dalam 14-28 hari❤️ Order Now !! Wa : 08819276468
Gratis Ongkir ⤵
Shopee :
.
#antiblackcream #skinestclinic #glutalachel#sexyboom #glutalapunzel #glutafrozen#snowcapsule #frozensnowmask #glutainfinity#frozencollagen #infinityslim #kekinianbanget #international #frozencollagen #onlineshopownersbelike #onlineshopindonesia #onlineshopmakeup #olshopindonesia #olshopmakeup #trustedshop  #kekey #citrakirana #rezkyaditya # menujuhalal #nikitamirzanimawardi_17 #makeuptutorial #honne
#pemutihketiakmurah

Ready Stock ! NEW ANTI BLACK Cream By Skinest Clinic 👑 . 100% ORIGINAL . ✅FDA: 10-1-6100010231 . ☄ ANTI BLACK dpt membantu kulit kita? 💕Memutihkan BOKONG HITAM, membasmi segala jenis bekas. Memutihkan slengki GELAP & meratakan warna kulit 💕 Mengurangi selulit & stretch marks di paha / lengan / perut / bokong secara efektif 💕 Membasmi chicken skin (kulit ayam) di ketiak & slengki akibat terlalu banyak waxing / shaving 💕 Membuat kulit super halus / lembut.. Memutihkan & meratakan warna kulit di siku, lutut & sela2 yg hitam lainnya 💕 Menjaga keelastisan kulit yg dpt terganggu ketika kita menua 💕 Membasmi bekas luka 💕 Menunda penuaan di kulit ❤️Hasil tampak dalam 14-28 hari❤️ Order Now !! Wa : 08819276468 Gratis Ongkir ⤵ Shopee : . #antiblackcream #skinestclinic #glutalachel#sexyboom #glutalapunzel #glutafrozen#snowcapsule #frozensnowmask #glutainfinity#frozencollagen #infinityslim #kekinianbanget #international #frozencollagen #onlineshopownersbelike #onlineshopindonesia #onlineshopmakeup #olshopindonesia #olshopmakeup #trustedshop #kekey #citrakirana #rezkyaditya # menujuhalal #nikitamirzanimawardi_17 #makeuptutorial #honne #pemutihketiakmurah

Reposted from @oriflamesweden963 (@get_regrann) -  Escape to a vibrant orchard of overhanging flowers. Experience delicate top notes of sweet almond, followed by the exquisite cherry blossom heart. Finally find yourself at peace with the unforgettable cedarwood drydown.

Price:2999/ was 
Price:2000/ now 
In December only offer of December

For Order Contact At Whatsapp 03455744777
Cash On Delivery All Over

#jildpakistan #girlmeme #funnygirlmeme
#fashionmemes
#girlswholikegirls #girlpowerquotes #memesdaily
 #makeuptutorial #makeupartist
#makeupmemes #makeupmeme #makeupquotes
#makeupideas #lipfillers #lipfillerslondon - - #regrann - #regrann

Reposted from @oriflamesweden963 (@get_regrann) - Escape to a vibrant orchard of overhanging flowers. Experience delicate top notes of sweet almond, followed by the exquisite cherry blossom heart. Finally find yourself at peace with the unforgettable cedarwood drydown. Price:2999/ was Price:2000/ now In December only offer of December For Order Contact At Whatsapp 03455744777 Cash On Delivery All Over #jildpakistan #girlmeme #funnygirlmeme #fashionmemes #girlswholikegirls #girlpowerquotes #memesdaily #makeuptutorial #makeupartist #makeupmemes #makeupmeme #makeupquotes #makeupideas #lipfillers #lipfillerslondon - - #regrann - #regrann

NHS Foundation 10ml RM29
.

Kelebihan Foundation NHS FOUNDATION . .
✔Full Coverage!
✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
✔ SPF50
✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat!
✔Tidak berminyakTahan selama 12 jam !
✔Tidak bercapuk
✔Tidak merekah
✔Senang di pakai
✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahiQ
✔Menutup lingkaran hitam bawah mata
✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Melembapkan kulit wajah
✔Merawat kulit kusam
✔Senang di pakai
✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik !
.

Ready Stock !! .
🚗COD area JB/ PASIR GUDANG
📮Postage seluruh malaysia RM8 .
.
.
#nhs #nhsfoundation #foundation #ctdk #makeup #makeuptutorial #makeuplife #nhsfoundationjb #nhsfoundationhq #foundationmurah #foundationviral #sobella #omgmascara #thenyut #thenyutjb #beauty #beautyblender #beautyblenderfoundation #foundationmakeup

NHS Foundation 10ml RM29 . Kelebihan Foundation NHS FOUNDATION . . ✔Full Coverage! ✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ✔ SPF50 ✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat! ✔Tidak berminyakTahan selama 12 jam ! ✔Tidak bercapuk ✔Tidak merekah ✔Senang di pakai ✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahiQ ✔Menutup lingkaran hitam bawah mata ✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Melembapkan kulit wajah ✔Merawat kulit kusam ✔Senang di pakai ✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik ! . Ready Stock !! . 🚗COD area JB/ PASIR GUDANG 📮Postage seluruh malaysia RM8 . . . #nhs #nhsfoundation #foundation #ctdk #makeup #makeuptutorial #makeuplife #nhsfoundationjb #nhsfoundationhq #foundationmurah #foundationviral #sobella #omgmascara #thenyut #thenyutjb #beauty #beautyblender #beautyblenderfoundation #foundationmakeup

.
.
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🧚‍♀️Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis!
🧚‍♀️Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🧚‍♀️Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍
🧚‍♀️Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🧚‍♀️Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🧚‍♀️Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Jom grab sekarang! For more info,
📲 WHATSAPP +601169339631
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero

. . NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍 . Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻 . 🧚‍♀️Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🧚‍♀️Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain 🧚‍♀️Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🧚‍♀️Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!! 🧚‍♀️Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an! 🧚‍♀️Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Jom grab sekarang! For more info, 📲 WHATSAPP +601169339631 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero

BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION SETS.
•
Adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So meh akak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni.
•
Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri.
•
🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿
Bersihkan segala kotoran secara mendalam & efektif serta hilangkan semua kesan minyak.
•
🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿
Pengelupasan semula jadi untuk tanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Bersihkan pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit.
•
🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿
Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga kecilkan liang pori serta singkirkan minyak yang berlebihan.
•
🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿
Bagi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan rasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering.
•
🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿
Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Bagi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit.
•
🌿 Kandungan Utama 🌿
🔸Dragon Fruit ;
Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3.
🔸Aloe Vera ;
Bantu kekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit.
•
✅ Bebas minyak & pewangi
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive
✅ Diuji secara dermatalogi
.
Jadi kepada adik-adik remaja ada yang nak try tak set ni? Boleh contact sis okay 😉
.
Your Truly,
Independent Beauty Consultant

#marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayconsultant #marykayselangor #marykayproduk #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarenatural #skincaredaily #skincaregoals #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplovers #peluangkerjaya #organicproduct #marykaysepang #marykaycheras #marykayhululangat #marykayshahalam #marykayklang #marykaybanting #marykaypahang

BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION SETS. • Adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So meh akak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni. • Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri. • 🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿 Bersihkan segala kotoran secara mendalam & efektif serta hilangkan semua kesan minyak. • 🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿 Pengelupasan semula jadi untuk tanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Bersihkan pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit. • 🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿 Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga kecilkan liang pori serta singkirkan minyak yang berlebihan. • 🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿 Bagi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan rasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering. • 🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿 Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Bagi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit. • 🌿 Kandungan Utama 🌿 🔸Dragon Fruit ; Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3. 🔸Aloe Vera ; Bantu kekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit. • ✅ Bebas minyak & pewangi ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit ✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive ✅ Diuji secara dermatalogi . Jadi kepada adik-adik remaja ada yang nak try tak set ni? Boleh contact sis okay 😉 . Your Truly, Independent Beauty Consultant #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayconsultant #marykayselangor #marykayproduk #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarenatural #skincaredaily #skincaregoals #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplovers #peluangkerjaya #organicproduct #marykaysepang #marykaycheras #marykayhululangat #marykayshahalam #marykayklang #marykaybanting #marykaypahang

HIGHLIGHT ON POINTZZ GITU!
-
Memang ramai sangat #CaryaCosmeticsLover yg dah FALL IN LOVE dgn HIGHLIGHT dalam MAKEUP KIT caryacosmetics ni!! ✨
-
HIGHLIGHT ni boleh menampakkan tulang pipi korang & bagi effect glowing tau! Macam bidadari gituww 😉😉
-
Jom grab skrg utk cantik sama2 nanti!! ❤
-
Whatsapp feeqa for order & details
📲 017-7779097 or click link on bio😉
.
#caryacosmeticsagent
#caryacosmeticslover 
#gombak
#caryacosmetics
#MakeupKit
#makeupset 
#caryacosmeticsselangor
#caryacosmeticsmalaysia
#makeupsimple
#makeupmurah
#teamfl 
#caryamelaka
#caryacosmeticsbatucaves
#caryakl
#selayang
#flwarriors
#brushmakeup 
#eyeliner
#caryacosmeticsklang 
#avengersendgame
#makeuptutorial
#sale

HIGHLIGHT ON POINTZZ GITU! - Memang ramai sangat #CaryaCosmeticsLover yg dah FALL IN LOVE dgn HIGHLIGHT dalam MAKEUP KIT caryacosmetics ni!! ✨ - HIGHLIGHT ni boleh menampakkan tulang pipi korang & bagi effect glowing tau! Macam bidadari gituww 😉😉 - Jom grab skrg utk cantik sama2 nanti!! ❤ - Whatsapp feeqa for order & details 📲 017-7779097 or click link on bio😉 . #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #gombak #caryacosmetics #MakeupKit #makeupset #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsmalaysia #makeupsimple #makeupmurah #teamfl #caryamelaka #caryacosmeticsbatucaves #caryakl #selayang #flwarriors #brushmakeup #eyeliner #caryacosmeticsklang #avengersendgame #makeuptutorial #sale

This was the last time I did a cut crease like this. I feel like it looks weird and plus glitter cut creases are a pain 👁👄👁 #throwbackthursday -------------------------------
#makeupoftheday #nofilter #makeup #followmenow #beauty #beautyinfluencer #beautycommunity #photooftheday #picoftheday #instapic #instadaily #makeuppage #makeupideas #makeupartist #makeuplooks #makeuplife #mua #mue #motd #makeuptutorial #glitter #cutcrease

This was the last time I did a cut crease like this. I feel like it looks weird and plus glitter cut creases are a pain 👁👄👁 #throwbackthursday ------------------------------- #makeupoftheday #nofilter #makeup #followmenow #beauty #beautyinfluencer #beautycommunity #photooftheday #picoftheday #instapic #instadaily #makeuppage #makeupideas #makeupartist #makeuplooks #makeuplife #mua #mue #motd #makeuptutorial #glitter #cutcrease

.
.
MELAMPAU‼️
MELAMPAU‼️
.
Entah apa yang merasuki HQ sebab beri BANYAK SANGAT DISCOUNT DAN PRODUK MELIMPAH 🤔
.
Bulan Disember ni rugi sangat kalau tak order DYXY Cosmetics sempena offer Year End Sale!
.
Kali ni siap dapat 3 PRODUK PERCUMA 😍
🖤 PERCUMA BC CREAM
🖤 PERCUMA FACE MIST
🖤 PERCUMA LIPSTICK
.
Jangan tunggu tahun 2020  kalau boleh cantik tahun ni!!
.
.
Jom grab sekarang! For more info,
📲 WHATSAPP +601169339631
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero

. . MELAMPAU‼️ MELAMPAU‼️ . Entah apa yang merasuki HQ sebab beri BANYAK SANGAT DISCOUNT DAN PRODUK MELIMPAH 🤔 . Bulan Disember ni rugi sangat kalau tak order DYXY Cosmetics sempena offer Year End Sale! . Kali ni siap dapat 3 PRODUK PERCUMA 😍 🖤 PERCUMA BC CREAM 🖤 PERCUMA FACE MIST 🖤 PERCUMA LIPSTICK . Jangan tunggu tahun 2020  kalau boleh cantik tahun ni!! . . Jom grab sekarang! For more info, 📲 WHATSAPP +601169339631 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero

NHS Foundation 10ml RM29
.

Kelebihan Foundation NHS FOUNDATION . .
✔Full Coverage!
✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
✔ SPF50
✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat!
✔Tidak berminyakTahan selama 12 jam !
✔Tidak bercapuk
✔Tidak merekah
✔Senang di pakai
✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahiQ
✔Menutup lingkaran hitam bawah mata
✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Melembapkan kulit wajah
✔Merawat kulit kusam
✔Senang di pakai
✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik !
.

Ready Stock !! .
🚗COD area JB/ PASIR GUDANG
📮Postage seluruh malaysia RM8 .
.
.
#nhs #nhsfoundation #foundation #ctdk #makeup #makeuptutorial #makeuplife #nhsfoundationjb #nhsfoundationhq #foundationmurah #foundationviral #sobella #omgmascara #thenyut #thenyutjb #beauty #beautyblender #beautyblenderfoundation #foundationmakeup

NHS Foundation 10ml RM29 . Kelebihan Foundation NHS FOUNDATION . . ✔Full Coverage! ✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ✔ SPF50 ✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat! ✔Tidak berminyakTahan selama 12 jam ! ✔Tidak bercapuk ✔Tidak merekah ✔Senang di pakai ✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahiQ ✔Menutup lingkaran hitam bawah mata ✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Melembapkan kulit wajah ✔Merawat kulit kusam ✔Senang di pakai ✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik ! . Ready Stock !! . 🚗COD area JB/ PASIR GUDANG 📮Postage seluruh malaysia RM8 . . . #nhs #nhsfoundation #foundation #ctdk #makeup #makeuptutorial #makeuplife #nhsfoundationjb #nhsfoundationhq #foundationmurah #foundationviral #sobella #omgmascara #thenyut #thenyutjb #beauty #beautyblender #beautyblenderfoundation #foundationmakeup

BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION SETS.
•
Adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So meh akak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni.
•
Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri.
•
🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿
Bersihkan segala kotoran secara mendalam & efektif serta hilangkan semua kesan minyak.
•
🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿
Pengelupasan semula jadi untuk tanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Bersihkan pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit.
•
🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿
Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga kecilkan liang pori serta singkirkan minyak yang berlebihan.
•
🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿
Bagi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan rasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering.
•
🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿
Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Bagi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit.
•
🌿 Kandungan Utama 🌿
🔸Dragon Fruit ;
Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3.
🔸Aloe Vera ;
Bantu kekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit.
•
✅ Bebas minyak & pewangi
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive
✅ Diuji secara dermatalogi
.
Jadi kepada adik-adik remaja ada yang nak try tak set ni? Boleh contact sis okay 😉
.
Your Truly,
Independent Beauty Consultant

#marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayconsultant #marykayselangor #marykayproduk #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarenatural #skincaredaily #skincaregoals #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplovers #peluangkerjaya #organicproduct #marykaysepang #marykaycheras #marykayhululangat #marykayshahalam #marykayklang #marykaybanting #marykaypahang

BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION SETS. • Adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So meh akak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni. • Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri. • 🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿 Bersihkan segala kotoran secara mendalam & efektif serta hilangkan semua kesan minyak. • 🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿 Pengelupasan semula jadi untuk tanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Bersihkan pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit. • 🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿 Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga kecilkan liang pori serta singkirkan minyak yang berlebihan. • 🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿 Bagi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan rasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering. • 🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿 Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Bagi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit. • 🌿 Kandungan Utama 🌿 🔸Dragon Fruit ; Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3. 🔸Aloe Vera ; Bantu kekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit. • ✅ Bebas minyak & pewangi ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit ✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive ✅ Diuji secara dermatalogi . Jadi kepada adik-adik remaja ada yang nak try tak set ni? Boleh contact sis okay 😉 . Your Truly, Independent Beauty Consultant #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaylovers #marykayash #marykayconsultant #marykayselangor #marykayproduk #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarenatural #skincaredaily #skincaregoals #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplovers #peluangkerjaya #organicproduct #marykaysepang #marykaycheras #marykayhululangat #marykayshahalam #marykayklang #marykaybanting #marykaypahang

.
.
MELAMPAU‼️
MELAMPAU‼️
.
Entah apa yang merasuki HQ sebab beri BANYAK SANGAT DISCOUNT DAN PRODUK MELIMPAH 🤔
.
Bulan Disember ni rugi sangat kalau tak order DYXY Cosmetics sempena offer Year End Sale!
.
Kali ni siap dapat 3 PRODUK PERCUMA 😍
🖤 PERCUMA BC CREAM
🖤 PERCUMA FACE MIST
🖤 PERCUMA LIPSTICK
.
Jangan tunggu tahun 2020  kalau boleh cantik tahun ni!!
.
.
Jom grab sekarang! For more info,
📲 WHATSAPP +601169339631
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero

. . MELAMPAU‼️ MELAMPAU‼️ . Entah apa yang merasuki HQ sebab beri BANYAK SANGAT DISCOUNT DAN PRODUK MELIMPAH 🤔 . Bulan Disember ni rugi sangat kalau tak order DYXY Cosmetics sempena offer Year End Sale! . Kali ni siap dapat 3 PRODUK PERCUMA 😍 🖤 PERCUMA BC CREAM 🖤 PERCUMA FACE MIST 🖤 PERCUMA LIPSTICK . Jangan tunggu tahun 2020  kalau boleh cantik tahun ni!! . . Jom grab sekarang! For more info, 📲 WHATSAPP +601169339631 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero

Koper organizer 105k

DETAIL UKURAN POUCH
- Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian
- Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear
- Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi
- Large Secret Pouch (35 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor
- Medium Secret Pouch (27 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat
- Small Secret Pouch (26 x 17 cm ) : tempat hp, kamera, tiket
-Shoes bag (41x21cm):tempat sandal ,sepatu .

Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian

Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik.

Ready warna :
1. CHERRY PINK
2. CHERRY BIRU
3. CHERRY VIOLET
4. CHERRY HIJAU 
5. BIRU FLOWER
6. NAVY FLOWER 
7. NAVY FLAMINGO
8. HITAM LEMON 
9. PUTIH KAKTUS

#AlbbiaOrganizer

Koper organizer 105k DETAIL UKURAN POUCH - Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian - Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear - Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi - Large Secret Pouch (35 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor - Medium Secret Pouch (27 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat - Small Secret Pouch (26 x 17 cm ) : tempat hp, kamera, tiket -Shoes bag (41x21cm):tempat sandal ,sepatu . Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik. Ready warna : 1. CHERRY PINK 2. CHERRY BIRU 3. CHERRY VIOLET 4. CHERRY HIJAU 5. BIRU FLOWER 6. NAVY FLOWER 7. NAVY FLAMINGO 8. HITAM LEMON 9. PUTIH KAKTUS #AlbbiaOrganizer

trying out something new tonight! don’t forget to check out my last post ✨
•𝓅𝓇𝑜𝒹𝓊𝒸𝓉𝓈 𝓊𝓈𝑒𝒹•
#bhcosmetics
@bhcosmetics
take me back to brazil palette
#morphe
@morphebrushes
micro brow pencil
#morphexjamescharles
@jamescharles
unleash your inner artist palette
#colourpop
@colourpopcosmetics
super shock highlighter
#wetnwild
@wetnwildbeauty
photofocus foundation
photofocus concealer
photofocus setting powder
🕊
🕊
#undiscovered_muas #makeuptutorial #makeupvideo #blendtherules #makeupisart #explorepage #makeuplook #atlmua #atlantamakeupartist #beauty #editorialmakeup #fashion #beatthatface #avantgardemakeup #latinamakeupartist #latinamakeup

trying out something new tonight! don’t forget to check out my last post ✨ •𝓅𝓇𝑜𝒹𝓊𝒸𝓉𝓈 𝓊𝓈𝑒𝒹• #bhcosmetics @bhcosmetics take me back to brazil palette #morphe @morphebrushes micro brow pencil #morphexjamescharles @jamescharles unleash your inner artist palette #colourpop @colourpopcosmetics super shock highlighter #wetnwild @wetnwildbeauty photofocus foundation photofocus concealer photofocus setting powder 🕊 🕊 #undiscovered_muas #makeuptutorial #makeupvideo #blendtherules #makeupisart #explorepage #makeuplook #atlmua #atlantamakeupartist #beauty #editorialmakeup #fashion #beatthatface #avantgardemakeup #latinamakeupartist #latinamakeup

Softlens dreamcon original 100%

Maki grey

Diameter 14.5mm
Kadar air 42%
Masa pakai 12 bulan

Hydrogel + uv filter
Sangat nyaman dan aman di mata. Tidak menyebabkan iritasi dan tidak mudah sobek.
Kandungan hydrogel nya menyesuaikan kadar air dengan mata . Sehingga tdk berasa kering

Pilih softlens favorite kamu
Order via dm untuk fast respon.

#makeuptutorial 
#contactlensmurah
 #matasilinder 
#contactlenses
 #obatmataminus
 #softlensnatural 
#softlensmurmer 
#makeup 
#softlensgeo 
#softlensnobluk
 #softlenseos 
#jualsoftlensmurah
 #softlensjepang 
#lenskorea 
#soflens
 #jualsoftlenskorea 
#nobluklens 
#kacamataimport 
#kacamataminusmurah #sweetylens
 #vitaminmata
 #batisspartax 
#kontaklensa 
#jualnoblukoriginal #softlensimportori
 #softlenssemarang
 #optik 
#jualkittykawaii
 #like

Softlens dreamcon original 100% Maki grey Diameter 14.5mm Kadar air 42% Masa pakai 12 bulan Hydrogel + uv filter Sangat nyaman dan aman di mata. Tidak menyebabkan iritasi dan tidak mudah sobek. Kandungan hydrogel nya menyesuaikan kadar air dengan mata . Sehingga tdk berasa kering Pilih softlens favorite kamu Order via dm untuk fast respon. #makeuptutorial #contactlensmurah #matasilinder #contactlenses #obatmataminus #softlensnatural #softlensmurmer #makeup #softlensgeo #softlensnobluk #softlenseos #jualsoftlensmurah #softlensjepang #lenskorea #soflens #jualsoftlenskorea #nobluklens #kacamataimport #kacamataminusmurah #sweetylens #vitaminmata #batisspartax #kontaklensa #jualnoblukoriginal #softlensimportori #softlenssemarang #optik #jualkittykawaii #like

IS006 it's very beautiful
💕5D Mink lashes💕
🌸Cruelty free
🌸Lashes wholesale
🌸Best quality lashes only
🌸Mink lashes and silk lashes
☎️whatsapp:+86-15066838317
#makeupguru #downtownla#texasmakeupartist #floridamua#kansasmua #utahmakeup#oregonmua #datenightideas#datenightoutfit #makeuptutorial#cosmeticos #lashes #minklashes#chicagomua #3Dminklashes#veganlashes #Miami hairstylist #pestañas3d #dramaticlashes#dragmakeup #flufflylashes#lasvegasclubs #lasvegaswedding#dallasmakeup #glammakeup#eyeliner #eyebrows #latina#beautysecrets
Going on vacation but can only take one item with you, what is it?? For me, DEF MASCARA! .
.
.
.
.
.
.
#makeup #makeuptutorial #makeupparty #makeupartist #makeuplife #makeup #love #instagram #loreal #volumelashes

Going on vacation but can only take one item with you, what is it?? For me, DEF MASCARA! . . . . . . . #makeup #makeuptutorial #makeupparty #makeupartist #makeuplife #makeup #love #instagram #loreal #volumelashes

Tyra | Event
.

HI GIRLLSSSS 💋💄
sesiapa yang mencari service makeup dgn harga yang sangat murah boleh direct pm sis 😝😝
.
💸MURAH
👄BOLEH REQUEST LOOK
👧🏼NON CAKEY
❌AUTHENTIC NO FAKE
✈️FOR UPM STUDENT ONLYY!!
.
direct pm me 0137001937 (Hanny)
.
#makeup #muamalaysia #servicemakeup #servicemakeupmurah #servicemakeupselangor #hudabeauty #makeupstudent #makeuptutorial #makeupideas #servicetime

Tyra | Event . HI GIRLLSSSS 💋💄 sesiapa yang mencari service makeup dgn harga yang sangat murah boleh direct pm sis 😝😝 . 💸MURAH 👄BOLEH REQUEST LOOK 👧🏼NON CAKEY ❌AUTHENTIC NO FAKE ✈️FOR UPM STUDENT ONLYY!! . direct pm me 0137001937 (Hanny) . #makeup #muamalaysia #servicemakeup #servicemakeupmurah #servicemakeupselangor #hudabeauty #makeupstudent #makeuptutorial #makeupideas #servicetime

Siapa yg tak suka pakai foundation kt sini? 🙋🏻‍♀️ maybe ada hari hari  yg kita xnak makeup heavy2 nk skip foundation tapi nk muka still nmpk chinggg ✨ githeww..
.
Korang boleh je apply Tinted Moisturizer Trulooks ni tau! Sbb dia still bagi medium coverange yang x heavy.. just light2 simple and yg penting super cepat.. so mmg recommended utk daily use.
.
Ada SPF50 utk Uv protection bagus utk skin tau sbb ada hyaluronic acid utk bantu bg kelembapan kt kulit! 😍 Nak flawless lagi just topup TruConceal utk cover part yg berparut atau jerawat.. Nahh senang kan? Cepat je nk siap dalam kereta pun boleh je makeup OnTheGo
.
📲 www.wasap.my/601131220281 
#teamsalcantik 
#percayaberjayasebelumberjaya 
#makeup #tutorial
#tutorialmakeup
#makeuptutorial
#mua #malaysia
#trulooks #trulooksmalaysia
#iweartrulooks

Siapa yg tak suka pakai foundation kt sini? 🙋🏻‍♀️ maybe ada hari hari yg kita xnak makeup heavy2 nk skip foundation tapi nk muka still nmpk chinggg ✨ githeww.. . Korang boleh je apply Tinted Moisturizer Trulooks ni tau! Sbb dia still bagi medium coverange yang x heavy.. just light2 simple and yg penting super cepat.. so mmg recommended utk daily use. . Ada SPF50 utk Uv protection bagus utk skin tau sbb ada hyaluronic acid utk bantu bg kelembapan kt kulit! 😍 Nak flawless lagi just topup TruConceal utk cover part yg berparut atau jerawat.. Nahh senang kan? Cepat je nk siap dalam kereta pun boleh je makeup OnTheGo . 📲 www.wasap.my/601131220281 #teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya #makeup #tutorial #tutorialmakeup #makeuptutorial #mua #malaysia #trulooks #trulooksmalaysia #iweartrulooks

A classic 💋🌹
_____
@cliniquecanada beyond perfecting foundation
@lauramercier flawless fusion concealer + foundation primer • hydrating
@anastasiabeverlyhills brow wiz, foundation, bronzer, blush trio & glow kit
@diormakeup highlighter on the eyes
@katvondbeauty light and shade eyes palette
@nyxcosmetics_canada eyeliner & contouring palette
@maccosmeticscanada lipliner
@narsissist lipstick in the shade Rita

A classic 💋🌹 _____ @cliniquecanada beyond perfecting foundation @lauramercier flawless fusion concealer + foundation primer • hydrating @anastasiabeverlyhills brow wiz, foundation, bronzer, blush trio & glow kit @diormakeup highlighter on the eyes @katvondbeauty light and shade eyes palette @nyxcosmetics_canada eyeliner & contouring palette @maccosmeticscanada lipliner @narsissist lipstick in the shade Rita

A classic 💋🌹
_____
@cliniquecanada beyond perfecting foundation
@lauramercier flawless fusion concealer + foundation primer • hydrating
@anastasiabeverlyhills brow wiz, foundation, bronzer, blush trio & glow kit
@diormakeup highlighter on the eyes
@katvondbeauty light and shade eyes palette
@nyxcosmetics_canada eyeliner & contouring palette
@maccosmeticscanada lipliner
@narsissist lipstick in the shade Rita

A classic 💋🌹 _____ @cliniquecanada beyond perfecting foundation @lauramercier flawless fusion concealer + foundation primer • hydrating @anastasiabeverlyhills brow wiz, foundation, bronzer, blush trio & glow kit @diormakeup highlighter on the eyes @katvondbeauty light and shade eyes palette @nyxcosmetics_canada eyeliner & contouring palette @maccosmeticscanada lipliner @narsissist lipstick in the shade Rita

Next page