#oldversion

7.1K images
Am I too late for this? I’m not hating the oldie look! Also the russians already got my data and stuff, so might as well post this anyway...
.
.
.
.
#oldversion #oldman #nashvilletn #aging #oldandgray #seniorcitizen

Am I too late for this? I’m not hating the oldie look! Also the russians already got my data and stuff, so might as well post this anyway... . . . . #oldversion #oldman #nashvilletn #aging #oldandgray #seniorcitizen

Whatever road you've been given, enjoy that road. 
Clicked on #vivoV5  #oldversion #blackandwhitefilter

#IndiasGotStyle
#vivoS1
@vivo_india 
#vivoindia  #vivographer

Whatever road you've been given, enjoy that road. Clicked on #vivoV5 #oldversion #blackandwhitefilter #IndiasGotStyle #vivoS1 @vivo_india #vivoindia #vivographer

Amouage Cristal & Gold  авторства Ги Робера. т/вода 50 мл, флакон хрусталь спрей Прекрасная. 32000₽+ 450/500₽ доставка по России. Вопросы в Директ. #парфюмерия #амуажголд #парфюм #аромат #запах #флакон #scent #fragrance #oldversion #goldamouage #smell

Amouage Cristal & Gold авторства Ги Робера. т/вода 50 мл, флакон хрусталь спрей Прекрасная. 32000₽+ 450/500₽ доставка по России. Вопросы в Директ. #парфюмерия #амуажголд #парфюм #аромат #запах #флакон #scent #fragrance #oldversion #goldamouage #smell

Climat Lancome прекрасные дневные духи 50 мл, флакон сплеш, без коробки. Экземпляр 1998 года. 15000₽+ 350/390₽ доставка по России. Вопросы в Директ пожалуйста. #парфюмерия #аромат #духи #парфюм #раритет #клима #climat #oldversion #aromat #scent #fragrance #parfum

Climat Lancome прекрасные дневные духи 50 мл, флакон сплеш, без коробки. Экземпляр 1998 года. 15000₽+ 350/390₽ доставка по России. Вопросы в Директ пожалуйста. #парфюмерия #аромат #духи #парфюм #раритет #клима #climat #oldversion #aromat #scent #fragrance #parfum

Before you judge me 😍😍make sure 
that you are perfect😄😄😄
#breadsome 
#handsome 
#oldversion

Before you judge me 😍😍make sure that you are perfect😄😄😄 #breadsome #handsome #oldversion

Do you ever go back in time and look at yourself, and you realize how much you’ve changed and how your old self was way more confident than the new self. How the old self used to be fat and have silly haircuts and wore weird cloths. And how the new self is now under the pressure of this “perfect image” of society, how it’s conscious about how she looks in the eyes of others and how everything should be upto the mark that she can’t even handle a slip in her appearance. The new self laughs at herself, wondering how cool it would’ve been if she still didn’t care about people. Life would’ve been a lot easier.
-s.✍🏻🌻
.
.
.
.
.
Of course I’m just saying this from one perspective. Definitely there are cases when the new version of someone is better than their old one. So it’s just one perspective and it sure can be the other way around.
By the way, do you ever?
.
#writer #writerofinstagram #selflove #loveyourself #poetry #poetryisart #captions #love #nature #versions #oldversion #newversion #message #words #power #sswrites

Do you ever go back in time and look at yourself, and you realize how much you’ve changed and how your old self was way more confident than the new self. How the old self used to be fat and have silly haircuts and wore weird cloths. And how the new self is now under the pressure of this “perfect image” of society, how it’s conscious about how she looks in the eyes of others and how everything should be upto the mark that she can’t even handle a slip in her appearance. The new self laughs at herself, wondering how cool it would’ve been if she still didn’t care about people. Life would’ve been a lot easier. -s.✍🏻🌻 . . . . . Of course I’m just saying this from one perspective. Definitely there are cases when the new version of someone is better than their old one. So it’s just one perspective and it sure can be the other way around. By the way, do you ever? . #writer #writerofinstagram #selflove #loveyourself #poetry #poetryisart #captions #love #nature #versions #oldversion #newversion #message #words #power #sswrites

第一次覺得自己好有先見之明,一早買定個士啤売。😼
果然iPad Pro真係由圓邊轉左做方邊,如果依家先買就配唔返,但用得耐無跌過都突然會爛左一角。
好野,有新売換🥳😆✌🏻
#儲野 
#ipadcase 
#ipadpro 
#oldversion 
#brandnewcase

第一次覺得自己好有先見之明,一早買定個士啤売。😼 果然iPad Pro真係由圓邊轉左做方邊,如果依家先買就配唔返,但用得耐無跌過都突然會爛左一角。 好野,有新売換🥳😆✌🏻 #儲野 #ipadcase #ipadpro #oldversion #brandnewcase

Aap Ne Bulaya Isliye🤗😉 *******
#tiktokmuser 🔥
#oldversion 🤠

Aap Ne Bulaya Isliye🤗😉 ******* #tiktokmuser 🔥 #oldversion 🤠

Selamat ulangtahun negaraku tercinta🇮🇩❤️ #oldversion

Selamat ulangtahun negaraku tercinta🇮🇩❤️ #oldversion

Exactly a year ago to the day, we performed a very first draft of soon to be next single “Million” to a tiny audience in my living room in Glasgow’s #southside - I wrote it a week or so before the gig and in rehearsal @thomasbrumbymusic @gudrunsoleysig and I found this arrangement pretty quickly. It’s been really cool to listen back to this version and to think about how the track has grown in a completely different direction since then... So! Why don’t you have a little listen to this old version and then come along to hear the much newer version at @thegladcafe on Thursday, 29th August! I’ll be playing this track with a much fuller line-up (below) and in a completely different key. Excited? Good. See you there!

@sarahmcwib @cameron_drums @thomasbrumbymusic @gudrunsoleysig #kennycormackguitar

Ticket link in bio! 🎫 
#newmusic #million #oldversion #scottish #singer #songwriter #acoustic #livingroom #livingroomdecor #rabbitlight

Exactly a year ago to the day, we performed a very first draft of soon to be next single “Million” to a tiny audience in my living room in Glasgow’s #southside - I wrote it a week or so before the gig and in rehearsal @thomasbrumbymusic @gudrunsoleysig and I found this arrangement pretty quickly. It’s been really cool to listen back to this version and to think about how the track has grown in a completely different direction since then... So! Why don’t you have a little listen to this old version and then come along to hear the much newer version at @thegladcafe on Thursday, 29th August! I’ll be playing this track with a much fuller line-up (below) and in a completely different key. Excited? Good. See you there! @sarahmcwib @cameron_drums @thomasbrumbymusic @gudrunsoleysig #kennycormackguitar Ticket link in bio! 🎫 #newmusic #million #oldversion #scottish #singer #songwriter #acoustic #livingroom #livingroomdecor #rabbitlight

[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES
.
RM39 sis tak termasuk pos.
.
“Material apa sis panas tak?”
High Quality Cotton Shirt
.
“Cutting apa ni sis?”
Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big.
.
“Size apa sis?”
FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian]
.
Bahu ke tangan : 24”
Dada : 58”
Hips : 40”
Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160
Boleh memeri ~3”
.
“Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?”
Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing.
.
“Kalau sy size S besar sgt tak sis?”
Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋.
.
.
“Sy nak order lah sis! Mcm mana?”
1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa.
2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ==================
Contoh ayt untuk order:
==================
“Salam sis,  sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA”
.

Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting.
.
Please don’t take this photo for commercial use😊
.
Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES . RM39 sis tak termasuk pos. . “Material apa sis panas tak?” High Quality Cotton Shirt . “Cutting apa ni sis?” Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big. . “Size apa sis?” FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian] . Bahu ke tangan : 24” Dada : 58” Hips : 40” Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160 Boleh memeri ~3” . “Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?” Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing. . “Kalau sy size S besar sgt tak sis?” Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋. . . “Sy nak order lah sis! Mcm mana?” 1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa. 2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ================== Contoh ayt untuk order: ================== “Salam sis, sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA” . Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting. . Please don’t take this photo for commercial use😊 . Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES
.
RM39 sis tak termasuk pos.
.
“Material apa sis panas tak?”
High Quality Cotton Shirt
.
“Cutting apa ni sis?”
Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big.
.
“Size apa sis?”
FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian]
.
Bahu ke tangan : 24”
Dada : 58”
Hips : 40”
Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160
Boleh memeri ~3”
.
“Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?”
Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing.
.
“Kalau sy size S besar sgt tak sis?”
Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋.
.
.
“Sy nak order lah sis! Mcm mana?”
1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa.
2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ==================
Contoh ayt untuk order:
==================
“Salam sis,  sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA”
.

Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting.
.
Please don’t take this photo for commercial use😊
.
Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES . RM39 sis tak termasuk pos. . “Material apa sis panas tak?” High Quality Cotton Shirt . “Cutting apa ni sis?” Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big. . “Size apa sis?” FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian] . Bahu ke tangan : 24” Dada : 58” Hips : 40” Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160 Boleh memeri ~3” . “Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?” Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing. . “Kalau sy size S besar sgt tak sis?” Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋. . . “Sy nak order lah sis! Mcm mana?” 1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa. 2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ================== Contoh ayt untuk order: ================== “Salam sis, sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA” . Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting. . Please don’t take this photo for commercial use😊 . Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

Hotselling Fika Big Stripes Choc dark blue dh restock! Bandung SOLD OUT❌
.
[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES
.
RM39 sis tak termasuk pos.
.
“Material apa sis panas tak?”
High Quality Cotton Shirt
.
“Cutting apa ni sis?”
Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big.
.
“Size apa sis?”
FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian]
.
Bahu ke tangan : 24”
Dada : 58”
Hips : 40”
Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160
Boleh memeri ~3”
.
“Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?”
Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing.
.
“Kalau sy size S besar sgt tak sis?”
Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋.
.
.
“Sy nak order lah sis! Mcm mana?”
1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa.
2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ==================
Contoh ayt untuk order:
==================
“Salam sis,  sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA”
.

Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting.
.
Please don’t take this photo for commercial use😊
.
Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

Hotselling Fika Big Stripes Choc dark blue dh restock! Bandung SOLD OUT❌ . [ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES . RM39 sis tak termasuk pos. . “Material apa sis panas tak?” High Quality Cotton Shirt . “Cutting apa ni sis?” Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big. . “Size apa sis?” FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian] . Bahu ke tangan : 24” Dada : 58” Hips : 40” Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160 Boleh memeri ~3” . “Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?” Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing. . “Kalau sy size S besar sgt tak sis?” Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋. . . “Sy nak order lah sis! Mcm mana?” 1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa. 2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ================== Contoh ayt untuk order: ================== “Salam sis, sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA” . Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting. . Please don’t take this photo for commercial use😊 . Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES
.
RM39 sis tak termasuk pos.
.
“Material apa sis panas tak?”
High Quality Cotton Shirt. Tak nipis tak tebal just nice. Mcm tshirt biasa. Cuma old version lebih lembut tebal skit dari new version.
.
“Cutting apa ni sis?”
Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big.
.
“Size apa sis?”
FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian]
.
Bahu ke tangan : 24”
Dada : 58”
Hips : 40”
Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160
Boleh memeri ~3”
.
“Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?”
Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing.
.
“Kalau sy size S besar sgt tak sis?”
Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋.
.
.
“Sy nak order lah sis! Mcm mana?”
1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa.
2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ==================
Contoh ayt untuk order:
==================
“Salam sis,  sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA”
.

Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting.
.
Please don’t take this photo for commercial use😊
.
Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

[ #OLDVERSION] FIKA BIG STRIPES . RM39 sis tak termasuk pos. . “Material apa sis panas tak?” High Quality Cotton Shirt. Tak nipis tak tebal just nice. Mcm tshirt biasa. Cuma old version lebih lembut tebal skit dari new version. . “Cutting apa ni sis?” Batwing (sayap kelawar) thus explain why the bust is big. . “Size apa sis?” FREE SIZE- TAKDE SPECIFIC SIZE. [ Recommended size up to XL/ hips 40 inci. Tapi sila ukur dlu utk kepastian] . Bahu ke tangan : 24” Dada : 58” Hips : 40” Labuh : 28.5” -tutup punggung utk pemakai tinggi standard <160 Boleh memeri ~3” . “Besarnye dada dia sis? Takde dada kecik sikit ke?” Shirt ni shape batwing that’s why ukuran dada besar sbb nak menjadikan bentuk batwing. . “Kalau sy size S besar sgt tak sis?” Kalau sis kurus atau size S n kurg tinggi kita tak recommend Fika ni takot nampak terlalu besar. Kalau kurus tp tinggi takde masalah. Tp if sis suka loose shirt boleh la give it a try at ur own risk 😋. . . “Sy nak order lah sis! Mcm mana?” 1️⃣. Decide nak FIKA BASIC/BIG STRIPES/STRIPES / KNITTED shirt warna apa. 2️⃣. Whatsapp kita gambar (tick nk yg mana) or complete name baju beserta warna, quantity & pos ke mana. ================== Contoh ayt untuk order: ================== “Salam sis, sy nak FIKA BIG STRIPES CHOC DARK BLUE sehelai, FIKA KNITTED YELLOW CORN Sehelai pos MELAKA” . Pst: Strictly no booking & no backout buyer/ joy buyer 😊// Real colors might 1-5% differed from the real item due to screen resolution & lighting. . Please don’t take this photo for commercial use😊 . Thank You for reading. U guys awesome! #malaysiamembaca

ਨੀ ਪਟੂ िਫਰਦਾ -िਫਰਦਾ ਸ਼ਰਾਬ ਨਾਲ ਰिਜਆ !!!ਨੀ ਪਟੂ िਫਰਦਾ !!! ਨੀ ਢੁਬ ਜਾਣੀ ਦਾ ਚੁੰਮ ਕੇ ਰੁਮਾਲ ਫੜਾੳੁਦਾਂ!!!! ਨੀ ਢੁਬ ਜਾਣੀ ਦਾ !!!! #ਭॅਟੀ #pehlelalkarenaal #myfavchamkila 🙈🙈🙈🙈 #oldversion #98songs #likeoldselfie😂

ਨੀ ਪਟੂ िਫਰਦਾ -िਫਰਦਾ ਸ਼ਰਾਬ ਨਾਲ ਰिਜਆ !!!ਨੀ ਪਟੂ िਫਰਦਾ !!! ਨੀ ਢੁਬ ਜਾਣੀ ਦਾ ਚੁੰਮ ਕੇ ਰੁਮਾਲ ਫੜਾੳੁਦਾਂ!!!! ਨੀ ਢੁਬ ਜਾਣੀ ਦਾ !!!! #ਭॅਟੀ #pehlelalkarenaal #myfavchamkila 🙈🙈🙈🙈 #oldversion #98songs #likeoldselfie😂

You don’t have to stay stuck with the people who no longer fit where you want to be in life. This includes who  you used to be ! You can grow and change and leave the parts of you that you no longer need or want. 💙 #change #grow #moveon #moveforward #oldversion #newyou

You don’t have to stay stuck with the people who no longer fit where you want to be in life. This includes who you used to be ! You can grow and change and leave the parts of you that you no longer need or want. 💙 #change #grow #moveon #moveforward #oldversion #newyou

Tohru Honda i was watching 2019 fruits basket and omg i love it. I mean im not fond of Momijis character now vs his old version but other than that its good. Plus Tohrus swimsuit scene was so cute! 😭😍❤
#fruitsbasket #fruitsbasket2019 #tohru #honda #tohruhonda #comparison #momiji #swimsuit #cute #anime #animegirl #oldversion #newversion #chibi #art #artist #strathmore #mixedmediapaper #copics #copicmarkers #currysartsupplies

Tohru Honda i was watching 2019 fruits basket and omg i love it. I mean im not fond of Momijis character now vs his old version but other than that its good. Plus Tohrus swimsuit scene was so cute! 😭😍❤ #fruitsbasket #fruitsbasket2019 #tohru #honda #tohruhonda #comparison #momiji #swimsuit #cute #anime #animegirl #oldversion #newversion #chibi #art #artist #strathmore #mixedmediapaper #copics #copicmarkers #currysartsupplies

Day 11 i hope i run colder when im older, so i can keep rocking the hoodies
.
.
.
.
.
.
.
#vitaminditter #oldversion #older #elder #hoodie #fluffy #dailydrawing #drawingoftheday #outfitaugust2019 #outfitaugust #artmeme #artchallenge

Day 11 i hope i run colder when im older, so i can keep rocking the hoodies . . . . . . . #vitaminditter #oldversion #older #elder #hoodie #fluffy #dailydrawing #drawingoftheday #outfitaugust2019 #outfitaugust #artmeme #artchallenge

Wer kennts noch? Nach jahrelangem suchen endlich am Flohmarkt gefunden 😊😊😊😊😊 #spieldeslebens #eisenstadt #fun #goodoldtimes #Werbung #oldversion

Wer kennts noch? Nach jahrelangem suchen endlich am Flohmarkt gefunden 😊😊😊😊😊 #spieldeslebens #eisenstadt #fun #goodoldtimes #Werbung #oldversion

Found an old Hades 1.0 picture I didn't upload yet. Which is strange, because this was my favourite at the time. 
Picture by @bbx_photography

Found an old Hades 1.0 picture I didn't upload yet. Which is strange, because this was my favourite at the time. Picture by @bbx_photography

Intro of my book SOULFUL TRIBE: 7 Principles for Living Life More Powerfully. The link to get a copy which is available on amazon is on the bio. Pls tag a friend to let them know about the book. So appreciate you ❤️🙏. #soulfultribe #selfpublisher #author #personaldevelopment #growth #transformation #love #life #becomebetter #nextlevel #reachhigher #letgo #oldversion #namaste #yogischoice #dailymotivation #meditation #chakras #bestself #azyoga #nycyoga #ocyoga #caliyoga #coyoga #community #healthandwellness

Intro of my book SOULFUL TRIBE: 7 Principles for Living Life More Powerfully. The link to get a copy which is available on amazon is on the bio. Pls tag a friend to let them know about the book. So appreciate you ❤️🙏. #soulfultribe #selfpublisher #author #personaldevelopment #growth #transformation #love #life #becomebetter #nextlevel #reachhigher #letgo #oldversion #namaste #yogischoice #dailymotivation #meditation #chakras #bestself #azyoga #nycyoga #ocyoga #caliyoga #coyoga #community #healthandwellness

Te 5 lat to oficjalna wersja, ja za to pamiętam naszą pierwszą randkę, ponad 16 lat temu.
Starzejemy się już od tamtej pory i z roku na rok wychodzi nam to coraz piękniej.

Nie wiem, czy będziemy aż tak piękni jak na tych naszych symulacjach, ale wiem, że chcę się przy Tobie Grażyna zestarzeć i do końca życia świętować każdy dzień, nie tylko oficjalną rocznicę 🙂🎂.
#5 #5LAT #rocznica #święto #Polska #starość #razem #oldVersion

Te 5 lat to oficjalna wersja, ja za to pamiętam naszą pierwszą randkę, ponad 16 lat temu. Starzejemy się już od tamtej pory i z roku na rok wychodzi nam to coraz piękniej. Nie wiem, czy będziemy aż tak piękni jak na tych naszych symulacjach, ale wiem, że chcę się przy Tobie Grażyna zestarzeć i do końca życia świętować każdy dzień, nie tylko oficjalną rocznicę 🙂🎂. #5 #5LAT #rocznica #święto #Polska #starość #razem #oldVersion

## 2011##😁 #old #oldversion #2011 #nature_good
Next page