View Instagram Online without any cookies

Photos and videos from instagram posts tagged with #sahi

Images and videos tagged with #sahi

Ada masalah diatas? Jom try KRASA💛

KRASA adalah Susu Kambing PERTAMA di Malaysia dgn gabungan HABATUSSAUDA, TOMATO, SARANG BURUNG, DAUN BUAH ZAITUN, BUAH BADAM

Mengandungi pelbagai khasiat daripada 19 JENIS BAHAN TERBAIK untuk kecantikkan

Perisa Vanilla - 1 botol RM79 (2minggu)
Perisa Coklat - 1 pack RM39 (5 hari) 
sangat berbaloi! Mana lagi nak cari macam-macam khasiat dalam 1 botol😍

#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #19jenismakananterbaik #birdnest #tomato #habatussauda
Ada masalah diatas? Jom try KRASA💛 KRASA adalah Susu Kambing PERTAMA di Malaysia dgn gabungan HABATUSSAUDA, TOMATO, SARANG BURUNG, DAUN BUAH ZAITUN, BUAH BADAM Mengandungi pelbagai khasiat daripada 19 JENIS BAHAN TERBAIK untuk kecantikkan Perisa Vanilla - 1 botol RM79 (2minggu) Perisa Coklat - 1 pack RM39 (5 hari) sangat berbaloi! Mana lagi nak cari macam-macam khasiat dalam 1 botol😍 #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #19jenismakananterbaik #birdnest #tomato #habatussauda
Satu2nya susu kambing di Malaysia yang mengandungi 19 bahan terbaik untuk kesihatan dan kulit cantik.

Bagi penggemar KRASA susu kambing yang suka travel atau holiday tuh, boleh beli travel pack, perisa coklat, RM39 untuk 5 hari. Siapa yang ada parut hitam, nak putih gebu mulus, hilangkan sakit lutut, jangan lupa untuk cuba KRASA.  RM39 sahaja untuk 5 sachet perisa coklat. KRASA vanilla RM79

Wa 012 6898487

#sahisarangburung #sahi #sahilovers #noradanish #sarangburung #sarangburungwalit #produkviral #jerawat ##masalahperiod #masalahkulit #singapore #brunei #sayajualsahi #sayajualsarangburung #sarangburungmalaysia #krasasusukambing #teamdssahibest #tamangreenwood #tamanmelati #tamanmelewar #uiagombak #utmsemarak #kulitflawless #gombak
Satu2nya susu kambing di Malaysia yang mengandungi 19 bahan terbaik untuk kesihatan dan kulit cantik. Bagi penggemar KRASA susu kambing yang suka travel atau holiday tuh, boleh beli travel pack, perisa coklat, RM39 untuk 5 hari. Siapa yang ada parut hitam, nak putih gebu mulus, hilangkan sakit lutut, jangan lupa untuk cuba KRASA. RM39 sahaja untuk 5 sachet perisa coklat. KRASA vanilla RM79 Wa 012 6898487 #sahisarangburung #sahi #sahilovers #noradanish #sarangburung #sarangburungwalit #produkviral #jerawat # #masalahperiod #masalahkulit #singapore #brunei #sayajualsahi #sayajualsarangburung #sarangburungmalaysia #krasasusukambing #teamdssahibest #tamangreenwood #tamanmelati #tamanmelewar #uiagombak #utmsemarak #kulitflawless #gombak
. @melodi.kurdii ❤️. _________________________________
فالو شه حتما👇👇👇.
+Follow+= @melodi.kurdii .
+Follow+= @melodi.kurdii 
_________________________________
@melodi.kurdii 
@melodi.kurdii 
#silopi #van #dohuk #diyarbekir #sirnak #hakkari #yüksekova #dawet #urmiye #urmia #daweturmia #stranndaweti #strannkurdi #dengbeji #helbest #goranikurdi #salmas #music #kurd #kurdistan #afrin #pkk #Music #kurdi #Daveti #Guvand #Sahi #Dilan #Maku #qutur
Lesu letih kerana bekerja seharian? Kulit pula semakin kusam sebab tak terjaga? Masalah senggugut pula datang! Macam macam masalah 😣
.
Jangan risau! Sahi Booster kan ada! Hanya perlu ambil 1 atau 2 sachet sehari, confirm semua masalah selesai! Sebab apa? Sebab Sahi Booster ialah advance formula dari SAHI iaitu 3 kali lebih cepat berkesan & penambahan bahan seperti Avocado, Delima, Berries, menjadikan bahan dalam setiap sachet ialah 19 bahan best! Yang penting BERASASKAN SARANG BURUNG & TIADA KOLAGEN tau! 😍😍 .
Jom whatsapp teah di 013 6434 363 atau tekan jee link whatsapp di bio untuk lebih info 🥰 Salam Jumaat semua! .
#sahibooster  #sahisarangburung  #sahi #booster #tripleaction #jerawat #jerawatbatu #senggugut  #sarangburung  #jeragat  #teamsahijohor  #teamsahi  #sahijb #sahijohor  #sahisarangburungjohor #sahisarangburungjb #sahind #sahinoradanish
Lesu letih kerana bekerja seharian? Kulit pula semakin kusam sebab tak terjaga? Masalah senggugut pula datang! Macam macam masalah 😣 . Jangan risau! Sahi Booster kan ada! Hanya perlu ambil 1 atau 2 sachet sehari, confirm semua masalah selesai! Sebab apa? Sebab Sahi Booster ialah advance formula dari SAHI iaitu 3 kali lebih cepat berkesan & penambahan bahan seperti Avocado, Delima, Berries, menjadikan bahan dalam setiap sachet ialah 19 bahan best! Yang penting BERASASKAN SARANG BURUNG & TIADA KOLAGEN tau! 😍😍 . Jom whatsapp teah di 013 6434 363 atau tekan jee link whatsapp di bio untuk lebih info 🥰 Salam Jumaat semua! . #sahibooster #sahisarangburung #sahi #booster #tripleaction #jerawat #jerawatbatu #senggugut #sarangburung #jeragat #teamsahijohor #teamsahi #sahijb #sahijohor #sahisarangburungjohor #sahisarangburungjb #sahind #sahinoradanish
Posted @withrepost • @sahi.leena.shah_alam SAHI juga ada liquid supplement 🥳 Kalini dalam booster, ada semua bahan dalam sahi tablet + buah delima + avocado + berry. So nama dia SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION sebab tambahan 3 ingredients tu

Mudah sangat. Koyak dan minum terus! Yummsss. Bukan bertenaga je, macam2 kebaikkan boleh dapat. Stok terhad tauu jangan cakap sis tak bgtau🥰 hiks RM69 je untuk 15 sachet 
Berminat? Whatsapp / dm cepat. Free consultation

SAHI - satu2nya jenama SARANG BURUNG pertama dimalaysia

#sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster#teamsahizye
Posted @withrepost@sahi.leena.shah_alam SAHI juga ada liquid supplement 🥳 Kalini dalam booster, ada semua bahan dalam sahi tablet + buah delima + avocado + berry. So nama dia SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION sebab tambahan 3 ingredients tu Mudah sangat. Koyak dan minum terus! Yummsss. Bukan bertenaga je, macam2 kebaikkan boleh dapat. Stok terhad tauu jangan cakap sis tak bgtau🥰 hiks RM69 je untuk 15 sachet Berminat? Whatsapp / dm cepat. Free consultation SAHI - satu2nya jenama SARANG BURUNG pertama dimalaysia #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster #teamsahizye
SAHI juga ada liquid supplement 🥳 Kalini dalam booster, ada semua bahan dalam sahi tablet + buah delima + avocado + berry. So nama dia SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION sebab tambahan 3 ingredients tu

Mudah sangat. Koyak dan minum terus! Yummsss. Bukan bertenaga je, macam2 kebaikkan boleh dapat. Stok terhad tauu jangan cakap sis tak bgtau🥰 hiks RM69 je untuk 15 sachet 
Berminat? Whatsapp / dm cepat. Free consultation

SAHI - satu2nya jenama SARANG BURUNG pertama dimalaysia

#sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster #agentsahisgbuloh #codshahalam_sgbuloh
SAHI juga ada liquid supplement 🥳 Kalini dalam booster, ada semua bahan dalam sahi tablet + buah delima + avocado + berry. So nama dia SAHI BOOSTER TRIPLE ACTION sebab tambahan 3 ingredients tu Mudah sangat. Koyak dan minum terus! Yummsss. Bukan bertenaga je, macam2 kebaikkan boleh dapat. Stok terhad tauu jangan cakap sis tak bgtau🥰 hiks RM69 je untuk 15 sachet Berminat? Whatsapp / dm cepat. Free consultation SAHI - satu2nya jenama SARANG BURUNG pertama dimalaysia #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #sahibooster #agentsahisgbuloh #codshahalam_sgbuloh
Visitando a la #Sahi :)
Visitando a la #Sahi :)
MASALAH MEMBUANG KERAP BERLAKU DALAM DIRI ANDA?.
.
Cuba atasi dengan SAHI..lihat apa perubahan..
.
Antara kandungan utama SAHI ADALAH MAKANAN SUNNAH..
Madiu, kurma dan banyak lg makanan sennah..semuanya dh dirumuskan mejadi 1 tablet yg sgt membantu ramai org..terutama yg mempunyai masalah kesihatan badan..
.
Jom baca apa kata customer AA yg ni..
Lepas baca AA terus ucap alhamdulillah..sebab die memang bersungguh2 dengan SAHI..
.
AA nk ucapkan terima kepada customer AA ni sebab percayakan SAHI..
.
AA sayang semuanya..
Have a good day semua!..
.
#aashoppee #sahisarangburung #sahisarangburungaashoppee #sahi #makanansunnah #sahitablet #krasasusukambing #krasacoklat #sahibooster #sahisoap #tablet # kunyahanlaici #energybooster
MASALAH MEMBUANG KERAP BERLAKU DALAM DIRI ANDA?. . Cuba atasi dengan SAHI..lihat apa perubahan.. . Antara kandungan utama SAHI ADALAH MAKANAN SUNNAH.. Madiu, kurma dan banyak lg makanan sennah..semuanya dh dirumuskan mejadi 1 tablet yg sgt membantu ramai org..terutama yg mempunyai masalah kesihatan badan.. . Jom baca apa kata customer AA yg ni.. Lepas baca AA terus ucap alhamdulillah..sebab die memang bersungguh2 dengan SAHI.. . AA nk ucapkan terima kepada customer AA ni sebab percayakan SAHI.. . AA sayang semuanya.. Have a good day semua!.. . #aashoppee #sahisarangburung #sahisarangburungaashoppee #sahi #makanansunnah #sahitablet #krasasusukambing #krasacoklat #sahibooster #sahisoap #tablet # kunyahanlaici #energybooster
#Repost @sahisarangburung_hq
• • • • • •
Satu2nya susu kambing di Malaysia yang mengandungi 19 bahan terbaik untuk kesihatan dan kulit❤️Bagi penggemar KRASA susu kambing yang suka travel atau holiday tuh, boleh beli travel pack, perisa coklat, RM39 untuk 5 hari. Siapa yang ada parut hitam, nak putih gebu mulus, hilangkan sakit lutut, jangan lupa untuk cuba KRASA💃🏼 RM39 sahaja untuk 5 sachet perisa coklat. KRASA vanilla RM79

#sahisarangburung #sahi #sahilovers #noradanish #sarangburung #sarangburungwalit #produkviral #jerawat #testimoni #malaysia #kl #singapore #brunei #sayajualsahi #sayajualsarangburung #sarangburungmalaysia #sarangburungtablet #birdnesttablet #birdsnest #petualangcantik
#Repost @sahisarangburung_hq • • • • • • Satu2nya susu kambing di Malaysia yang mengandungi 19 bahan terbaik untuk kesihatan dan kulit❤️Bagi penggemar KRASA susu kambing yang suka travel atau holiday tuh, boleh beli travel pack, perisa coklat, RM39 untuk 5 hari. Siapa yang ada parut hitam, nak putih gebu mulus, hilangkan sakit lutut, jangan lupa untuk cuba KRASA💃🏼 RM39 sahaja untuk 5 sachet perisa coklat. KRASA vanilla RM79 #sahisarangburung #sahi #sahilovers #noradanish #sarangburung #sarangburungwalit #produkviral #jerawat #testimoni #malaysia #kl #singapore #brunei #sayajualsahi #sayajualsarangburung #sarangburungmalaysia #sarangburungtablet #birdnesttablet #birdsnest #petualangcantik
Kenapa KRASA SUSU KAMBING ni menjadi kegemaran ramai?
.
.
Banyak khasiat dari makanan terbaik dunia seperti sarang burung, kurma, badam, habatussauda dan macam-macam lagi..
.
.
Tidak berbau hamis..
.
.
Perisa vanilla..
.
.
Susu kambing yang mudah hadam.. .
.
Melancarkan pencernaan disamping kulit yang sihat..
.
.
Extra energy booster..
.
.
Hanya RM79 sahaja untuk 19 bahan terbaik..
.
.
#womenempowerment #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka
Kenapa KRASA SUSU KAMBING ni menjadi kegemaran ramai? . . Banyak khasiat dari makanan terbaik dunia seperti sarang burung, kurma, badam, habatussauda dan macam-macam lagi.. . . Tidak berbau hamis.. . . Perisa vanilla.. . . Susu kambing yang mudah hadam.. . . Melancarkan pencernaan disamping kulit yang sihat.. . . Extra energy booster.. . . Hanya RM79 sahaja untuk 19 bahan terbaik.. . . #womenempowerment #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka
Posted @withrepost • @igshopwnstnrsyfqh Picture on the right was after consuming 2 bottles of SAHI BIRD NEST. Can you notice on her face what is reducing the most? Its called PIMPLES guys😍 Hoorayyy! We are happy to the max whenever our clients are happy with #sahibirdnest . Well, though not all pimples were gone away, better than nothing rights
.
For sureee all pimples & scars will fade away when you consume #sahisarangburung in correct ways , and drink plenty of plain water & eat lotsa fruit & veggie to make the process of eliminating all scars, pimples, whiteheads much way more faster💋💋
.
#sahi was created in organic formula, based on the best of gred food, therefore it is 200% safe to consume it everyday & everywhere!
.
Only cost you MYR 49 penisular msia MYR 55 east msia .
Its AFFORDABLE to HAVE yet its SO EFFECTIVE 🔊🔊🔊
.
#birdnest #birdnestpremium #birdnestmalaysia #sarangburung #elfiraloyforsahi #tipsjerawat #tipscantik #sahitestimoni #testimonisahi #sahifeedback #cantiktanpajerawat #cantikgebu #kulitgebu
Posted @withrepost@igshopwnstnrsyfqh Picture on the right was after consuming 2 bottles of SAHI BIRD NEST. Can you notice on her face what is reducing the most? Its called PIMPLES guys😍 Hoorayyy! We are happy to the max whenever our clients are happy with #sahibirdnest . Well, though not all pimples were gone away, better than nothing rights . For sureee all pimples & scars will fade away when you consume #sahisarangburung in correct ways , and drink plenty of plain water & eat lotsa fruit & veggie to make the process of eliminating all scars, pimples, whiteheads much way more faster💋💋 . #sahi was created in organic formula, based on the best of gred food, therefore it is 200% safe to consume it everyday & everywhere! . Only cost you MYR 49 penisular msia MYR 55 east msia . It's AFFORDABLE to HAVE yet it's SO EFFECTIVE 🔊🔊🔊 . #birdnest #birdnestpremium #birdnestmalaysia #sarangburung #elfiraloyforsahi #tipsjerawat #tipscantik #sahitestimoni #testimonisahi #sahifeedback #cantiktanpajerawat #cantikgebu #kulitgebu
Tak ramai yang tahu apa yang MaquiBerry ni mampu buat? Betul tak? Haa ni yang saya nak bebel panjang ni haha MaquiBerry ni bukan sebarang Berry tauu🌱

Maqui Berry adalah buah yang sangat berkhasiat, kini anda boleh mendapatkan khasiatnya dengan mendapatkan #sahibirdnest 🌱Buah yang mengandungi antioksidan yang tertinggi di seluruh dunia
🌱Menurunkan berat badan.
🌱Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan.
🌱Menyokong kesihatan penuaan.
🌱Meneutralkan radikal bebas.
🌱Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus.
🌱Menambahkan paras tenaga. 
Nak cantik💘? Nak sihat 💪? Nak otak yang cerdik dan pintar💡?
Tunggu apa lagi?! Dan banyak lagi kebaikan yang boleh didapati dalam hanya satu tablet #sahibirdnest
Dapatkan #sahibirdnest anda sekarang!!!! ❤❤❤ #sahisarangburung #sahihq #sahibirdnest #malaysia #sarangburungwalit #sarangburung #sarangburungmalaysia #makanansunnah #foodsupplement #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat  #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #sahitestimoni #sahifeedback
Tak ramai yang tahu apa yang MaquiBerry ni mampu buat? Betul tak? Haa ni yang saya nak bebel panjang ni haha MaquiBerry ni bukan sebarang Berry tauu🌱 Maqui Berry adalah buah yang sangat berkhasiat, kini anda boleh mendapatkan khasiatnya dengan mendapatkan #sahibirdnest 🌱Buah yang mengandungi antioksidan yang tertinggi di seluruh dunia 🌱Menurunkan berat badan. 🌱Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan. 🌱Menyokong kesihatan penuaan. 🌱Meneutralkan radikal bebas. 🌱Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus. 🌱Menambahkan paras tenaga. Nak cantik💘? Nak sihat 💪? Nak otak yang cerdik dan pintar💡? Tunggu apa lagi?! Dan banyak lagi kebaikan yang boleh didapati dalam hanya satu tablet #sahibirdnest Dapatkan #sahibirdnest anda sekarang!!!! ❤❤❤ #sahisarangburung #sahihq #sahibirdnest #malaysia #sarangburungwalit #sarangburung #sarangburungmalaysia #makanansunnah #foodsupplement #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #sahitestimoni #sahifeedback
Betapa hebatnya buah tin sehingga salah satu surah di dalam Al Qur’an dinamakan dengannya.#sahibirdnest
Antara kebaikan buah tin yang terkandung dalam #sahibirdnest :
💘Buah kecil ini ternyata memiliki kandungan vitamin, mineral, serat dan antioksida yang tinggi.
💘Buah tin banyak membantu menyihatkan sistem pencernaan.
💘Apabila sistem penghadaman sihat maka segala nutrisi dan khasiat makanan dapat diserap dengan sepenuhnya oleh darah.
💘Aktiviti penyingkiran toksin dan sisa buangan juga dapat dilakukan dengan lebih efisien.
Dan banyak lagi khasiat buah tin yang anda boleh dapati di dalam #sahibirdnest!!
Tunggu apa lagi?!
Nak cantik💘? Nak sihat 💪? Nak otak yang cerdik dan pintar💡?
Tunggu apa lagi?! Dan banyak lagi kebaikan yang boleh didapati dalam hanya satu tablet #sahibirdnest
Dapatkan #sahibirdnest anda sekarang!!!! ❤❤❤
#sahisarangburung #sahihq #sahibirdnest #malaysia #sarangburungwalit #sarangburung #sarangburungmalaysia #makanansunnah #foodsupplement #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat  #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia
Betapa hebatnya buah tin sehingga salah satu surah di dalam Al Qur’an dinamakan dengannya. #sahibirdnest Antara kebaikan buah tin yang terkandung dalam #sahibirdnest : 💘Buah kecil ini ternyata memiliki kandungan vitamin, mineral, serat dan antioksida yang tinggi. 💘Buah tin banyak membantu menyihatkan sistem pencernaan. 💘Apabila sistem penghadaman sihat maka segala nutrisi dan khasiat makanan dapat diserap dengan sepenuhnya oleh darah. 💘Aktiviti penyingkiran toksin dan sisa buangan juga dapat dilakukan dengan lebih efisien. Dan banyak lagi khasiat buah tin yang anda boleh dapati di dalam #sahibirdnest!! Tunggu apa lagi?! Nak cantik💘? Nak sihat 💪? Nak otak yang cerdik dan pintar💡? Tunggu apa lagi?! Dan banyak lagi kebaikan yang boleh didapati dalam hanya satu tablet #sahibirdnest Dapatkan #sahibirdnest anda sekarang!!!! ❤❤❤ #sahisarangburung #sahihq #sahibirdnest #malaysia #sarangburungwalit #sarangburung #sarangburungmalaysia #makanansunnah #foodsupplement #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia
. @melodi.kurdii ❤️. _________________________________
فالو شه حتما👇👇👇.
+Follow+= @melodi.kurdii .
+Follow+= @melodi.kurdii 
_________________________________
@melodi.kurdii 
@melodi.kurdii 
#silopi #van #dohuk #diyarbekir #sirnak #hakkari #yüksekova #dawet #urmiye #urmia #daweturmia #stranndaweti #strannkurdi #dengbeji #helbest #goranikurdi #salmas #music #kurd #kurdistan #afrin #pkk #Music #kurdi #Daveti #Guvand #Sahi #Dilan #Maku #qutur
. @melodi.kurdii ❤️. _________________________________
فالو شه حتما👇👇👇.
+Follow+= @melodi.kurdii .
+Follow+= @melodi.kurdii 
_________________________________
@melodi.kurdii 
@melodi.kurdii 
#silopi #van #dohuk #diyarbekir #sirnak #hakkari #yüksekova #dawet #urmiye #urmia #daweturmia #stranndaweti #strannkurdi #dengbeji #helbest #goranikurdi #salmas #music #kurd #kurdistan #afrin #pkk #Music #kurdi #Daveti #Guvand #Sahi #Dilan #Maku #qutur
. @melodi.kurdii ❤️. _________________________________
فالو شه حتما👇👇👇.
+Follow+= @melodi.kurdii .
+Follow+= @melodi.kurdii 
_________________________________
@melodi.kurdii 
@melodi.kurdii 
#silopi #van #dohuk #diyarbekir #sirnak #hakkari #yüksekova #dawet #urmiye #urmia #daweturmia #stranndaweti #strannkurdi #dengbeji #helbest #goranikurdi #salmas #music #kurd #kurdistan #afrin #pkk #Music #kurdi #Daveti #Guvand #Sahi #Dilan #Maku #qutur
. @melodi.kurdii ❤️. _________________________________
فالو شه حتما👇👇👇.
+Follow+= @melodi.kurdii .
+Follow+= @melodi.kurdii 
_________________________________
@melodi.kurdii 
@melodi.kurdii 
#silopi #van #dohuk #diyarbekir #sirnak #hakkari #yüksekova #dawet #urmiye #urmia #daweturmia #stranndaweti #strannkurdi #dengbeji #helbest #goranikurdi #salmas #music #kurd #kurdistan #afrin #pkk #Music #kurdi #Daveti #Guvand #Sahi #Dilan #Maku #qutur